Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Teyme crece un 20% en el 2013 y consolida su posición en el campo de la pulverización
PUBLIRREPORTAJE

Teyme creix un 20% en el 2013 i consolida la seva posició en el camp de la pulverización

Teyme29/04/2014

Teyme Tecnologia Agrícola, fundada el 1970, és una empresa especialitzada en el desenvolupament i fabricació d'equips per a la protecció de cultius i maquinària agrícola. Les contínues recerques del nostre departament de R+D+I juntament amb els més de 40 anys d'experiència que alberguem, ens permeten oferir l'última tecnologia del sector agrícola i la gamma d'atomizadores més àmplia del mercat per a aplicacions tradicionals, integrals i ecològiques.

Imagen
Analitzat el balanç de situació de l'any 2013, s'observa una evolució satisfactòria malgrat les incerteses que presenta el mercat. En el passat any s'ha confirmat un creixement del 20% de la facturació en relació al 2012. Aquest increment en el volum de vendes s'ha produït gràcies al bon comportament del mercat nacional i internacional.

A principis d'aquest any la nova adreça de Teyme Tecnologia Agrícola assegura la continuïtat de la mateixa i planteja una sèrie de canvis que comportaran l'evolució i la millora dels diferents processos de funcionament de l'empresa, per així obtenir una eficient adaptació de la mateixa a les exigències de la situació actual del mercat.

Aquest procés manté els signes d'identitat que donen prestigi a Teyme, que no són uns altres que la R+D, el servei al client i la comercialització de productes d'alt nivell tècnic.

Imagen

Encara que les condicions econòmiques del mercat continuen sent inestables, Teyme ha iniciat aquest 2014 amb un prudent optimisme. Les previsions plantegen el creixement d'un 10% en relació als resultats del 2013.

Les dades obtingudes en el primer trimestre confirmen aquestes previsions i la dinàmica productiva actual ens indiquen que estem dins de l'evolució desitjada.

Donis de l'adreça de l'empresa volem agrair la dedicació i l'entusiasme que els nostres empleats mostren en el projecte, així com la fidelitat i confiança dels nostres clients amb els productes de l'empresa.

Continuarem apostant pel creixement i la consolidació de la nostra posició al mercat.

Empreses o entitats relacionades

Teyme Tecnología - Agrícola, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealIII Congreso Gestión Sostenible del SueloSant Miquel-2024Fima Ganadera - 2025Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis