Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lamborghini Nitro ha sido galardonado con el Red Dot Product Design 2014

Lamborghini Nitre ha estat guardonat amb el Xarxa Dot Product Design 2014

03/04/2014

2 d'abril de 2014

Lamborghini Trattori augmenta el seu reconeixement internacional amb el Xarxa Dot Product Design Award 2014, atorgat al nou Lamborghini Nitre. Aquest premi se sumeixi al títol de 'Golden Tractor for the Design 2014', atorgat al mateix model el passat mes de novembre, durant la fira agrícola d'Hannover a Alemanya.

El Xarxa Dot Design Award és un dels premis de disseny més importants del món i des de 1955 reconeix l'excel·lent qualitat dels dissenyadors i els fabricants. Aquest reconeixement torna a confirmar que Lamborghini Nitre és la síntesi perfecta d'innovació i prestacions en el sector de l'agricultura. Un tractor de mitja potència que es caracteritza pel seu disseny modern, desenvolupat en col·laboració amb Giugiaro Design, els seus cuidats detalls i les seves solucions tecnològiques: elements que donen vida a un estil únic i inimitable, concebut per els qui desitgen distingir-se fins i tot en les labors del camp.

Imagen
“Guanyar el premi Xarxa Dot Product Design Award 2014 és una gran satisfacció per al nostre Grup”, ha comentat Lodovico Bussolati, conseller delegat del Grup Same Deutz-Fahr”, i el fet de ser guardonats per segon any consecutiu amb un premi tan prestigiós, després de l'èxit obtingut en 2013 amb el Deutz-Fahr 7250 TTV Agrotron, és el millor reconeixement als esforços que hem realitzat en Recerca i Desenvolupament en el camp del disseny durant aquests últims anys”.

Empreses o entitats relacionades

Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealEl futuro del cerealAWA Show2beSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis