Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Molleda presenta en FIMA las marcas Köckerling y Agrolux
Pavelló 8, stand B/11-19

Molleda presenta en FIMA les marques Köckerling i Agrolux

Redacció Interempresas27/01/2014

Històricament el cognom Molleda ha estat lligat a Espanya a equips i maquinària per a l'agricultura de gran nivell i qualitat. Aquest any, i aprofitant el 50 aniversari de FIMA, el distribuïdor burgalès presenta dues marques desconegudes en el panorama nacional però amb una gran implantació i reconeixement a Europa, Köckerling i Agrolux.

Köckerling

La companyia alemanya Köckerling està considerada en l'actualitat un referent en maquinària per al mínim laboreo (preparació de sòl i sembradoras). El seu objectiu és fabricar màquines eficients per a l'agricultura moderna. Actualment té una gran implantació a Alemanya i França fonamentalment i està realitzant un gran desplegament en tota Europa de l'Est. A Espanya ha escollit a Molleda com a distribuïdor de la seva maquinària i en FIMA presenta, entre altres equips, el conreador Trio de rostoll, pensat per a explotacions de petit i mitja grandària, amb tractors entre 100 i 160 CV. L'equip que es presenta té una amplària de treball i transport de 3,5 metres. Disposa de 12 puntes disposades en tres files i un rebuig baix bastidor de 85 cm. En la seva part posterior disposa d'un corró de subsòl exclusiu de Köckerling, que ara s'utilitza en tota Europa. Els anells en forma d'O s'omplen de terra de manera que la fricció entre la terra en l'anell i la terra en el camp mantinguin el corró girant i creant un efecte òptim de reconsolidación.

Imagen
L'Allrounder, de 5 m, és considerat un conreador universal donada la seva polivalència pel laboreo del jaç de sembra i el secundari del rostoll, per la qual cosa és una màquina que pot ser utilitzada tot l'any. El model que s'exhibeix en FIMA té una amplària de treball de 5 m i 3 m per al transport. El nombre de dents són 33 i el rebuig baix bastidor és de 60 cm. En la seva part davantera porta reixes de pota d'oca les quals treballen a una profunditat mínima. En la seva part posterior, l'Allrounder porta un corró doble de gàbia 350 mm, que combinat amb la graderia posterior permet una bona reconsolidación del sòl remogut amb un desmenuzamiento dels terrossos formats, donant lloc a un acabat ideal para la sembra.

Finalment, i també de la marca alemanya, es presenta la família de conreadors de quatre files Quadro. El model de 4 metres disposa de 15 dents la disposició de les quals ha estat perfectament estudiada per treballar sense obstacles, i poder realitzar un treball de qualitat en la incorporació de la paja.la amplària de transport és de 3 m, el seu pes de 5.000 kg, la longitud de 7 m, el rebuig baix bastidor de 85 cm i la secció del seu bastidor és de 100 x 100 x 8 mm. Està equipat amb rodes de transport hidràuliques amb el que s'aconsegueix un transport per carretera i un gir en parcel·les ràpid i fiable.

Agrolux

Aquesta empresa sueca disposa d'una experiència de diverses generacions en la fabricació d'arades, presentant una àmplia gamma tant suspesos com semi-suspesos, amb una construcció única i un disseny adaptat a les necessitats de l'agricultor modern que busca una eficiència en les seves explotacions. Agrolux pretén aprofitar FIMA, i donar-se a conèixer al costat del Grup Molleda a Espanya, presentant l'arada suspesa HRWT 5875 AS, de 5 vertederas, dissenyat amb capçal per suportar grans esforços. És una arada reversible, amb amplària de solc ajustable hidràulicament i tret hidràulic de seguretat, apte per a terrenys amb abundants pedres. L'amplària de treball oscil·la entre els 150-250 cm i la distancia punt a punt és de 85 cm, mentre que entre el xassís i el terreny és de 75 cm. La potència requerida per al seu ús és de 200 CV. Per al control de profunditat disposa d'una roda especialment dissenyada per a aquest model que li permet aprofitar al màxim la seva capacitat.
Imagen

El model semi-suspès HSRWT 61080 pertany a una nova generació d'arades semisuspendidos amb amplària de solc ajustable hidràulicament. Està especialment dissenyat per a grans explotacions que el seu objectiu és la gran capacitat a baix cost. La novetat que es presenta en FIMA per a Espanya és un model amb 6 vertederas, amb amplària de treball entre 180-330 cm, una distancia punta a punta de 100 cm, rebuig 80 cm i un pes de 3.200 kg. La potència recomanada per a aquesta màquina és de 150-250 CV. Aquest model pot manejar grans quantitats de palla i residus gràcies a les seves dimensions. Disposa d'un fort bastidor, però lleuger, fabricat amb acers especials. Els seus vertederas són de tires per a treballs en condicions de dificultat extrema.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealAWA Show2beNebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis