Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevas medidas de Mitas SFT para máquinas potentes
Pabellon 6, stand F-G/27-28

Noves mesures de Mitas SFT per a màquines potents

Redacció Interempresas25/01/2014

L'ampliació de la gamma de mesures de pneumàtics Super Flexion Tyres (SFT) és la principal novetat que Mitas presenta en FIMA 2014. Els pneumàtics Mitas SFT estan dissenyats per a tractors d'alta potència, de més de 180 CV, i venuts al mercat nord-americà. Les noves mesures de Mitas SFT són 900/60R42; 710/60R34; 650/60R34; 710/65R46; 750/65R26 i 580/85R42.

“Mitas SFT es basa en el rendiment dels pneumàtics agrícoles Continental SVT”, afirma Andrew Mabin, director de Màrqueting i Vendes de Mitas. “Mitas ha exercit recentment l'opció per estendre el contracte, permetent-li continuar amb la fabricació de pneumàtics agrícoles Continental per altres cinc anys addicionals fins al final de l'any 2019”, va afegir Andrew Mabin.

Els pneumàtics Super Flexion Tyre de Mitas competeixen amb el concepte Improved Flexion (IF). El seu principal avantatge radica en les diferents pressions d'inflat amb les quals poden treballar, en funció de la tasca que vagin a realitzar, proporcionant un rendiment òptim. Els flancs flexibles i súper reforçats permeten, amb una baixa pressió d'inflat, transportar càrregues pesades, al mateix temps que proporcionen un tracte suau al sòl i un major rendiment dels cultius.

Imagen
SFT és la resposta de Mitas al concepte Improved Flexion (IF), que té un rendiment adequat sense necessitat de modificar la pressió. Els fabricants d'equip original requereixen que cada element de la maquinària agrícola contribueixi al seu rendiment general, inclosos els pneumàtics.

Les noves mesures dels Mitas SFT estaran disponibles per al mercat mundial durant aquest any 2014.

Empreses o entitats relacionades

Trelleborg Wheel Systems España, S.A. (Mitas Tyres)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    12/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    09/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechIII Congreso Gestión Sostenible del SueloAWA Show2beFima Ganadera - 2025Sant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis