Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El subsolador Bravo Till de Jympa: eficiencia y rentabilidad en la preparación del terreno
Pavelló 8, stand F-G/1-6

El subsolador Bravo Till de Jympa: eficiència i rendibilitat en la preparació del terreny

Redacció Interempresas17/01/2014

El fabricant de Castellserà (Lleida) se situa a l'avantguarda tecnològica amb la presentació en FIMA del nou subsolador Bravo Till, una màquina amb la qual pretén oferir als professionals una alternativa més eficient i rendible en els treballs de preparació del terreny. Jympa també pretén reforçar la seva presència als nombrosos mercats internacionals en els quals està present gràcies a aquest equip.

Bravo Till és una màquina especialment dissenyada per a una adequada preparació del terreny. La diferència amb el subsolador convencional és que amb aquesta màquina s'aconsegueix una major eficiència en el treball de l'agricultor, ja que permet treballar a una major velocitat, amb una profunditat màxima de treball fins a 40-50 cm. El resultat final és un terreny totalment esmicolat, en voltejar més la terra, alhora que s'aconsegueix una major oxigenación del terreny. Aquest subsolador es presenta amb un sistema de seguretat mecànic, amb un fusible en cada braç, a més d'uns alerones laterals que permeten una millor descompactación del terreny.

Bravo Till és fruit de la demanda de mercats on el subsolador ha de treballar en condicions humides durant bona part de l'any. En aquest sentit, la màquina està disposada de doble filera en el subsolador i doble filera en el corró permetent menys embozos, i un oferint un resultat molt mes exigent, en deixar el terreny molt mes descompactado i amb els rostolls del blat de moro més esmicolats.

El subsolador Bravo Till és la gran novetat de Jympa en FIMA 2014
El subsolador Bravo Till és la gran novetat de Jympa en FIMA 2014.

No falta tampoc en el stand de Jympa l'Optimax 3, una màquina que el fabricant ilerdenc porta presentant des de fa diversos mesos i que que pretén oferir als professionals una alternativa més eficient i rendible en els treballs de preparació del terreny. Gràcies a aquest equip combinat, format per un subsolador, una graderia ràpida i un corró de pues, es pot realitzar en una sola passada la descompactación profunda del sòl i la preparació superficial del jaç de sembra.

Seguint en la mateixa línia de màquines multifunció Jympa segueix apostant per la màquina Rotosoil, basada en un subsolador i un trencat conreador. Màquina combinada que a més de la labor primària de trencar la capa del subsòl fins a 40/50 cm de profunditat i generar les borsa d'aire necessàries per a la conservació i aprofitament de la humitat, realitza una segona labor, deixant el terreny preparat per la sembra. La màquina combinada està formada per dos elements clarament diferenciats: un subsolador, màquina convencional amb la diferència que porta acoblat als braços fulles per millorar la qualitat del treball; i una màquina, que accionada mitjançant la presa de força del tractor i una transmissió pinyó cadena, disposa d'un eix rotatiu al com se li han acoblat fulles de forma helicoïdal.

Optimax 3 és una altra de les màquines que Jympa presenta a l'agricultor per oferir una major eficiència i rendibilitat en la preparació del terreny...

Optimax 3 és una altra de les màquines que Jympa presenta a l'agricultor per oferir una major eficiència i rendibilitat en la preparació del terreny.

Empreses o entitats relacionades

Jympa Futuragro, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis