Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vredestein presenta en FIMA el Traxion Cereall con tecnología F+
Pavelló 6, stand G/28-32

Vredestein presenta en FIMA el Traxion Cereall amb tecnologia F+

Redacció Interempresas17/01/2014

La generació actual de recol·lectores de gra i recol·lectores amb búnker es caracteritza per la seva alta capacitat, i l'augment de factors com la potència del motor, l'amplària de treball i el volum del dipòsit. Per tant, els pneumàtics d'aquests vehicles han d'aguantar més pes i oferir fins i tot major tracció. El nou Traxion Cereall amb la tecnologia Vredestein F+ permet una eficiència màxima i una productivitat alta. Vredestein presenta també en FIMA TraxionXXL, imponents pneumàtics per a tractors de gran potència.

El Traxion Cereall s'ha desenvolupat usant les últimes tècniques de disseny. Ofereix un 20% més de flexió gràcies a la tecnologia Vredestein F+ incorporada (Increased Flexion). Aquesta estructura de carcassa especial d'Increased Flexion fa possible combinar càrregues altes amb una pressió de pneumàtics significativament inferior, independentment de la velocitat de transport. Això proporciona al Traxion Cereall un 20% més de capacitat de càrrega que els pneumàtics estàndard.

A més, ofereix una altra important exclusiva: gràcies al treball de camp cíclic (CFO), la seva capacitat de càrrega és un 55% major que en els pneumàtics que no disposen d'aquesta funció. Això és precisament el que es necessita per bregar amb les grans diferències de pes entre un dipòsit de gra buit i ple durant la collita. La forma corbada d'escultura del Traxion Cereall permet una gran transferència de potència a la zona de tracció del pneumàtic. La banda de rodadura amb autolimpieza, amb tacs que s'expandeixen cap a fora, redueix el patinatge de les rodes i augmenta l'eficiència. L'amplària es basa en l'ample màxim de les recol·lectores.

El pneumàtic Traxion Cereall de Vredestein ofereix un 20% més de flexió gràcies a la tecnologia Vredestein F+
El pneumàtic Traxion Cereall de Vredestein ofereix un 20% més de flexió gràcies a la tecnologia Vredestein F+.

TraxionXXL, la solució per als tractors més potents

Més tracció i una major capacitat de càrrega són els dos principals requisits dels professionals respecte a les rodes dels seus tractors industrials. No obstant això, també és important no perdre de vista altres aspectes, com els costos operatius i una productivitat òptima. Per al treball pesat, solen utilitzar-se pneumàtics de 710 mm. En tractors amb una potència de 230 a 280 CV, donada la tracció addicional resultant, sovint s'han de substituir els pneumàtics posteriors estàndard de 38 polzades per uns altres de 42 polzades. Això implica, normalment, substituir també els pneumàtics davanters de 28 polzades per uns altres de 30, la qual cosa suposa una inversió gran en llandes i pneumàtics. Amb el llançament del model TraxionXXL 710/75 R 38 de Vredestein, ja no és necessari equipar llandes més grans, ja que els pneumàtics es poden muntar en les llandes existents.
Amb el pneumàtic TraxionXXL es pot disposar d'un diàmetre major sense muntar unes llandes noves
Amb el pneumàtic TraxionXXL es pot disposar d'un diàmetre major sense muntar unes llandes noves.
L'aspecte més singular del nou TraxionXXL 710/75 R 38 és la seva altura de flanc que, sent d'un 75% de l'amplària del pneumàtic, representa un diàmetre de dos metres. D'aquesta manera, es troba exactament entre el 710/70 R 38 més baix i el 710/70 R 42 més alt, i gairebé sempre encaixa perfectament sense necessitat de fer modificacions en la cabina. Això significa que els professionals del camp poden mantenir les llandes de 38 polzades i gaudir, al mateix temps, els avantatges derivats d'un diàmetre major, com a més tracció, una petjada més ampla i una capacitat de càrrega més elevada. El major volum d'aire disponible en el nou pneumàtic posterior ofereix una capacitat de 400 kg més que el 710/70 R 38 quan s'utilitza per a transport.

Empreses o entitats relacionades

Apollo Tyres Ibérica, S.A.U

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Nebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024AWA Show2beFima Ganadera - 2025Tecnovid 2025IRTA Fruitcentre

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis