Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La media y alta potencia gana nuevos aliados con Same y Lamborghini
Pavelló 7, carrers C-D

La mitjana i alta potència guanya nous aliats amb Same i Lamborghini

Redacció Interempresas17/01/2014

Same confirma la seva vocació per oferir la màxima practicidad i fiabilitat presentant el nou Virtus, amb potències de 100 a 130 CV. Per la seva banda, Lamborghini es distingeix, com sempre, per la seva personalitat única i d'avantguarda marcada per l'estil i la tecnologia. A Saragossa s'exposen dues noves gammes: la sèrie Spark, amb tractors de 120 a 210 CV, de quatre o sis cilindres, Powershift o VRT; i els nous Nitre, de 100 a 120 CV, que han obtingut el premi ‘Golden Tractor for the Design’ per a l'any 2014.

Same presenta una nova gamma de quatre models de potència mitjana: Virtus 100 (99 CV), Virtus 110 (110 CV), Virtus 120 (122 CV) i Virtus 130 (127 CV). Com és comú en tots els models de Same, la gamma Virtus manté una àmplia elecció en la configuració de l'equipament del tractor. D'aquesta forma, els agricultors, podran aprofitar totes les funcions que únicament li siguin necessàries, permetent-li concentrar-se en el seu recurs més important: la seva explotació. Aquest nou model, Virtus 120, té un motor que genera el 95% de la seva potència màxima a 1.600 rpm, inversor hidràulic graduable en la seva velocitat de resposta, sistema Stop&Go, càrrega màxima en eix davanter de 3.500 kg i una velocitat en el seu sistema hidràulic de 60 l/min a 1.600 rpm.

La gamma Virtus manté una àmplia elecció en la configuració de l'equipament del tractor
La gamma Virtus manté una àmplia elecció en la configuració de l'equipament del tractor.

El tractor Virtus ofereix als seus clients un motor de baix consum de combustible amb l'eficient transmissió Powershift 60 + 60 i amb una velocitat màxima de 50 km/h. Aquests models, estan preparats per complir amb la demanda de grans i mitges explotacions, així com per realitzar tot tipus d'operacions i treballs. Posseeixen un sistema hidràulic d'alt rendiment amb una bomba de 90 l/min, control electrònic d'elevació i 4 velocitats en la presa de força. La presa de força està disponible per a les quatre velocitats, 540/540I/1000/1000I rpm, de manera que es puguin enganxar qualsevol tipus d'apero i amb una màxima eficiència. Els tractors Virtus també estan equipats amb un sistema d'adreça innovador (SDD) que garanteix un gran confort a l'hora realitzar una conducció amb maniobres de la més alta precisió. Amb tan sol prémer un botó, l'operador pot reduir a la meitat els girs del volant i es torna a aconseguir bloqueig màxim, augmentant el confort de les operacions repetitives.

Laborghini, excel·lència amb disseny

Lamborghini presenta la gamma Spark, una nova sèrie del segment de mitjana i alta potència per les més variades aplicacions en agricultura. Tractors amb potències de 120 a 190 CV, amb quatre o sis cilindres, transmissió Powershift o de variació contínua, amb una àmplia varietat de models i equipaments a triar per estar sempre operatius davant qualsevol situació: des de l'arada fins a la sembra, passant pels treballs de protecció dels cultius, la collita, el transport i els treballs típics de la finca.

L'estil esportiu i original porta la signatura de Giugiaro Design. El perfil rebaixat i agressiu, amb la carrosseria bombada, ressalten la forta personalitat de les màquines Lamborghini. La gamma Spark també es distingeix per la seva àmplia oferta. Cinc models de quatre cilindres fins a 160 CV de potència màxima i batalla curta, especialment adequats per a totes les labors de sembra i birba. Quatre models de sis cilindres fins a 190 CV de potència màxima, que gràcies a la seva major capacitat de tracció són ideals per a les labors en camp obert i de tracció.

La gamma Spark de Lamborghini, el nou segment de mitjana i alta potència per les més variades aplicacions
La gamma Spark de Lamborghini, el nou segment de mitjana i alta potència per les més variades aplicacions.
El disseny aconsegueix la seva màxima expressió amb el Nitre, guardonat amb el ‘Golden Tractor for the Design’ 2014. Aquest tractor representa per Lamborghini Trattori una síntesi perfecta entre innovació i prestacions en el sector de l'agricultura. Un tractor de mitja potència que es caracteritza pel seu disseny modern, signat en col·laboració amb Giugiaro Design, els seus cuidats detalls i les seves solucions innovadores d'avantguarda: elements que donen vida a un estil únic, concebut per els qui busquen l'exclusivitat fins i tot en màquines destinades per treballar en el treball del camp.
El Lamborghini Nitre està concebut per a aquells que busquen l'exclusivitat també en el camp
El Lamborghini Nitre està concebut per a aquells que busquen l'exclusivitat també en el camp.

Empreses o entitats relacionades

Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)
Same - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis