Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Durán sigue cosechando premios de la mano de Pöttinger y McHale
Pavelló 6, stand C-I/23-30

Durán segueix collint premis de la mà de Pöttinger i McHale

Redacció Interempresas17/01/2014

El jurat del Concurs de Novetats Tècniques de FIMA ha tornat a reconèixer l'esforç innovador de dos de les marques importades i distribuïdes a Espanya per Durán Maquinària Agrícola. D'una banda, a la rotoempacadora-encintadora Fusion 3 Plus de McHale, amb lligat i encintat mitjançant làmina plàstica, i per un altre, al sistema de distribució intel·ligent IDS de la sembradora pneumàtica Aerosem de Pöttinger.

Fusion 3 Plus, l'eliminació de la necessitat de malla

L'empacadora-encintadora integrada Fusion 3 Plus està composta per una rotoempacadora de càmera fixa 18 de corrons i un anell d'encintat vertical integrat. La novetat radica a la tecnologia de plàstic sobre plàstic, que es refereix a l'aplicació de làmina plàstica directament sobre la paca en la càmera d'empacat, eliminant la necessitat de malla. McHale ha desenvolupat un aplicador patentat que ajusta la força de trencament en la bobina de plàstic en funció de les condicions de treball i permet un tibat contínuament variable, que s'ajusta automàticament sense que l'operari hagi de realitzar cap ajust.
Imagen

Avantatges del sistema patentat d'aplicació de plàstic:

  • La làmina plàstica que s'aplica en la càmera augmenta la quantitat total de plàstic en l'encintat. El plàstic que s'aplica en la paca per mantenir-la feta també forma part del procés d'encintat i li dóna més valor perquè s'està aplicant per la part de major superfície de la paca.
  • El plàstic fa que les pacas surtin millor fetes. El plàstic es pot estirar fins a un 20% aproximadament; l'estiratge és major del que es pot aconseguir amb la malla i, com a resultat, el material es manté més atapeït, la qual cosa fa que la paca estigui millor feta.
  • El plàstic de la càmera assegura una major qualitat de la sitja. Com el plàstic s'estira en ser aplicat en la paca, expulsa més aire que la malla i, com a conseqüència, augmenta la qualitat de la sitja.
  • El plàstic de la càmera facilita el reciclat. Com el plàstic s'utilitza en els dos processos (formar la paca i encintar-la), el ramader solament tindrà un tipus de residu. Això redueix el temps per desfer la paca i evita el poc plaent treball de separar la malla del plàstic.

IDS, el sistema de distribució intel·ligent patentat de Pöttinger

El sistema IDS, al costat del sistema de sembra de precisió combinada PCS, van ser desenvolupats per a la nova generació de sembradoras pneumàtiques Aerosem. Tots dos van rebre també sengles medalles de Plata en Agritechnica.

El capçal distribuïdor intel·ligent IDS respon a totes les demandes dels professionals. El dosatge de la llavor és elèctrica i es controla mitjançant el comandament Power Control o l'Isobus del tractor. Amb aquest sistema es controlen tots els tubs de sembra mitjançant BUS i, al seu torn, permet seleccionar-los segons la necessitat, per exemple, cort parcial (50/50), talonaje o tubs aleatoris. La quantitat de llavor es redueix automàticament segons el nombre de tubs de sembra tancats. L'IDS és un sistema únic al món que garanteix una quantitat de llavor constant en cada tub de sembra i que al mateix temps estalvia llavor, ja que la sobrant torna al tub principal.

A l'esq., la sembradora Aerosem en camp, i a la dta., detall del capçal distribuïdor intel·ligent IDS, premiat per FIMA i en Agritechnica...
A l'esq., la sembradora Aerosem en camp, i a la dta., detall del capçal distribuïdor intel·ligent IDS, premiat per FIMA i en Agritechnica.
La nova sèrie Aerosem 1002 està disponible en amples de treball de 3 i 4 metres i l'acoblament de la sembradora es fa sobre el corró del preparador triat, facilitant la llibertat de moviment del mateix cap amunt. El tren de sembra està disponible amb bota, disc o discos dobles ‘DualDisc’ i s'adapta a totes les possibilitats d'ús. La tremuja té una capacitat d'1.250 litres i disposa d'una gran obertura per a la càrrega. A més, gràcies a l'agitador situat per sobre del dosificador, es garanteix un flux uniforme de la llavor.

Empreses o entitats relacionades

Durán Maquinaria Agrícola, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealAWA Show2beNebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis