Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agritechnica, escaparate mundial de la evolución tecnológica en la agricultura
La propera edició d'Agritechnica tindrà lloc del 8 al 14 de novembre de 2015

Agritechnica, aparador mundial de l'evolució tecnològica en l'agricultura

David Pou11/12/2013

L'escriptor anglès Charles Dickens va dir una vegada que “l'home mai sap del que és capaç fins que ho intenta”. I Agritechnica és una bona mostra d'això. L'esforç de milers d'enginyers posat al servei de la innovació en el qual ve a ser un dels sectors amb més potencial de creixement en les properes dècades, l'agrícola. Amb 2.898 expositors, 450.000 visitants, 112.000 procedents de l'estranger, Agritechnica ha tornat a ser l'aparador mundial de l'agricultura.

Prop de 2.900 expositors de 47 països van presentar a Hannover una vegada més un programa complet de maquinària agrícola moderna i equips, així com els seus components i peces de recanvi. La participació internacional va ser excepcional, amb 1.500 expositors, que representa un augment en els últims deu anys del 33% al nivell actual del 52%.

Imagen

Agritechnica és una força impulsora d'innovacions i un iniciador d'idees per a l'agricultura mundial. Aquí és on els fabricants de maquinària agrícola presenten les seves innovacions per a la pràctica de l'agricultura moderna a tot el món. Les solucions presentades se centren, sobretot, en els camps de l'electrònica, controls i instrumentació, així com la gestió de dades, proporcionant als agricultors una base àmplia de noves oportunitats per a la consecució de les millores necessàries en l'eficiència i per a la conservació dels recursos.

La distinció entre sistemes, mòduls, components i proveïdors de peces es va implementar per primera vegada en Agritechnica 2013 amb el nou espai expositiu 'Sistemes i Components', situat exclusivament en els pavellons 1, 2 i 3 del recinte firal. Aquest concepte va tenir èxit i s'optimitzarà encara més en l'edició de 2015. El Pavelló 1 va ser una de les grans atraccions, allí durant tota la setmana de durada del Saló es va estar desmuntant i després muntant peça a peça un tractor John Deere d'última generació.

Durant la fira es va desmuntar i va tornar a muntar un tractor John Deere
Durant la fira es va desmuntar i va tornar a muntar un tractor John Deere.

Nombres que no deixen a ningú indiferent

Amb al voltant de 450.000 visitants Agritechnica ha aconseguit un nou resultat rècord. La xifra representa un augment del 7% en comparació de 2011 i posa de manifest l'enorme interès mostrat pels agricultors, contractistes i distribuïdors a l'última tecnologia i els conceptes moderns que assenyalen el camí del futur en el sector.

Amb 112.000 visitants internacionals, Agritechnica ha aconseguit un nou bec en les xifres d'assistència estrangera. Un de cada quatre visitants de la fira procedien de fora d'Alemanya. Els majors contingents es van obrir camí des de Suïssa (més d'11.500 visitants), els Països Baixos (10.000), Àustria (8.700), França (7.500), Irlanda (5.800), Dinamarca (5.200), el Regne Unit (5.000), Bèlgica (4.500), Finlàndia (4.300) i Itàlia (3.700).

Amb al voltant de 19.000 responsables amb poder de decisió i inversors de les grans explotacions d'Europa Central i Oriental, Agritechnica és la plataforma internacional per a les inversions. Els majors contingents d'administradors de finques i granges procedien de la República Txeca (3.600), Polònia (2.900), Rússia (2.400) i Ucraïna (1.900).

L'augment especialment significatiu dels visitants estrangers procedents d'altres continent ha recolzat de  forma considerable el caràcter de fira capdavantera internacional a nivell mundial. Per exemple, les xifres d'assistència de Nord, Amèrica Central i del Sud es van elevar a 8.900 visitants, d'Oceania a 2.000 visitants, des de l'Índia van assistir 1.350 i dels països d'Àfrica van acudir altres 1.350 visitants.

Imagen

Avui dia, els avanços en l'electrònica i els sistemes de sensors determinen en gran mesurada el grau d'innovació dels sistemes i mecanismes a fi de fer els processos encara més eficients, precisos, sostenibles i eficients. En aquesta edició d'Agritechnica es van poder observar progressos en particular en la interconnexió dels diferents sistemes. 'Smart Farming' va presentar solucions, per exemple, en els àmbits de la gestió de dades, tecnologia de navegació/sensors, i l'optimització del maquinari i dels controls i la instrumentació.

Dins de la campanya de coneixement proactiu necessària per a les economies emergents d'Àfrica i Àsia, van destacar les jornades celebrades en Agritechnica en aquest sentit. Els agricultors necessiten allí no només la transferència de coneixements, sinó també les tecnologies apropiades. En el marc d'una nova sèrie d'esdeveniments, els experts internacionals van explorar els potencials de mercat i les seves vies d'accés, així com les condicions de finançament i els requisits de tecnologia per a Xina, Índia i els països del sud d'Àfrica. L'interès internacional en aquesta sèrie d'esdeveniments va ser molt important. Els resultats ajudaran a accelerar la transferència de coneixements a aquests països. El 'Especial Producció d'arròs' va contribuir en aquest sentit. Molts dels visitants van arribar a reunir informació sobre la gestió de l'aigua, la preparació del sòl, sembra, fertilització, protecció de les plantes i la collita.

Imagen

Des de l'endemà a la finalització d'Agritechnica 2013, l'organització ja ha començat a treballar en la nova edició que obrirà les seves portes el 8 de novembre de 2015.

Empreses o entitats relacionades

Agritechnica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025Nebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024AWA Show2beIRTA Fruitcentre

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis