Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maschio Gaspardo amplía su gama de sembradoras de precisión
La signatura va exposar, entre uns altres, els seus equips destinats a mercats amb grans extensions de terreny

Maschio Gaspardo amplia la seva gamma de sembradoras de precisió

David Pou04/12/2013

Maschio Gaspardo va acudir a Agritechnica amb un àrea expositiva de més de 2.000 m2 en els quals va presentar l'ampliació de la seva gamma de sembradoras de precisió amb els models Mirka, Romina i Maga, a més del nou sistema electrònic de transmissió Tronic. Un altre dels grans protagonistes en el stand, i amb terreny abonat per al mercat espanyol, va ser Dracula, una apero arrossegat per a mínim laboreo que combina graderia de disc amb braços conreadors.

Agritechnica és un saló en què la majoria de maquinària exposada per Maschio Gaspardo són equips destinats a mercats amb grans extensions de terreny, com pot ser el propi país germà, Rússia o Europa de l'Est. Així i tot, en la cita d'Hannover vam poder tocar alguns aperos que resulten interessants per al mercat espanyol. És el cas de Dracula, una graderia de disc combinada amb braços conreadors, amb molls senar stop, barra niveladora posterior de disc per aconseguir una anivellació perfecta del terreny i un corró de cèrcols metàl·lics per la trituración de residus. Dracula disposa de discos dentats de gran diàmetre (610 mm), bujes en bany d'oli estancs, una profunditat de treball ajustable fins a 30 cm i regulacions i configuració del treball possible des de la cabina del tractor. Encara que el model exposat a Hannover era de 6 metres, la idea del fabricador italià és realitzar-ho també en versions de 4 i 5 metres arrossegat per adaptar-ho a mercats com l'espanyol, segons ens confirmava Nicola Franco, gerent de Vendes de Maschio Gaspardo Ibèrica.

Dracula va protagonitzar una de les grans novetats de Maschio Gaspardo a Hannover
Dracula va protagonitzar una de les grans novetats de Maschio Gaspardo a Hannover.

Altres de les novetats va ser la primera presentació oficial de la nova gamma d'arades, amb el model Lelio com el més innovador. Gràcies al sistema de plegat, únic en el seu gènere, pot ser transportat amb la màxima seguretat. L'estructura 'heavy duty' està equipada amb un sistema d'enganxi i tancament que manté la màquina rígida i robusta durant el laboreo. “Per a Espanya es va a desenvolupar amb molls senar stop i serà un equip important que ampliarà la gamma que podem oferir als nostres concessionaris”, afirmava Nicola Franco.

Novetats en sembra: Mirka, Romina i Maga

L'experiència de Gaspardo en la fabricació de sembradoras de precisió li ha fet desenvolupar nous models per oferir solucions a les necessitats actuals dels moderns agricultors. Fiabilitat, precisió i facilitat en el seu ús són els seus trets comuns. Mirka està dissenyada per als productors de blat de moro, amb un xassís plegable en 3 m per al transport en carretera, una elevada capacitat de la tremuja per a abonament 1.400 l, el fiable i precís element de sembra MTR, i disponible amb sistema de distribució Tronic.

Romina disposa d'un robust xassís arrossegat que pot ser utilitzat amb tractors de baixa potència. Disposa d'un sistema de canvi amb lleves per a un precisa i ràpida configuració de sembra; una capacitat de la tremuja abonadora d'1.600 l, amb dues tremuges de plàstic; i del sistema de distribució de l'abonament 'Ferti-system'. Finalment, Maga és el model més versàtil. Amb una interfila variable de 45 fins a 80 cm, disposa d'element d'abonat amb doble disc, una tremuja per a l'abonament en acer inoxidable (900 l) amb sistema de distribució Speedy Set, amb elements de sembra MT o MTR, i sistema de canvi amb lleves amb 32 posicions per a una configuració precisa i fàcil.

Mirka és el model més versartil de les sembradoras presentades per Gaspardo en Agritechnica
Mirka és el model més versartil de les sembradoras presentades per Gaspardo en Agritechnica.

Empreses o entitats relacionades

Maschio-Gaspardo Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealEl futuro del cerealAWA Show2beSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis