Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mitas desvela el PneuTrac en medidas de 38" y 18"
El nou concepte unifica en un mateix producte el millor dels pneumàtics tradicionals i de les erugues de goma

Mitas desvetlla el PneuTrac en mesures de 38" i 18"

Redacció Interempresas28/11/2013

El concepte Mitas PneuTrac, en una mesura de 38", va ser mostrat en el stand de Mitas en la fira Agritechnica d'Hannover. Mitas ja ha començat a provar el concepte PneuTrac en mesures de 18". Els test van demostrar els clars avantatges del PneuTrac. Els beneficis més importants que aporta el PneuTrac són la seva major petjada, més estabilitat lateral i una superior força de tracció a baixa pressió d'inflat comparat amb un pneumàtic estàndard.

“Mitas PneuTrac aconsegueix una major productivitat i un menor cost operacional gràcies a una major tracció i a una millor transferència de potència al sòl”, va dir Andrew Mabin, director de Màrqueting i Vendes de Mitas. “PneuTrac es munta sobre llandes convencionals”, va afegir. “El nostre objectiu va ser dissenyar un pneumàtic amb una petjada major i una baixa pressió d'inflat, que permetés una distribució uniforme de la pressió sobre el sòl i amb això una menor compactació. La resposta és Mitas PneuTrac”, va dir Alon Hayka, CEO de Galileu Wheel, soci amb el qual Mitas estàs desenvolupant aquest nou concepte.

El nou concepte PneuTrac de Mitas unifica en un mateix producte el millor dels pneumàtics tradicionals i de les erugues de goma...

El nou concepte PneuTrac de Mitas unifica en un mateix producte el millor dels pneumàtics tradicionals i de les erugues de goma.

La petjada del Mitas PneuTrac és un 53% major comparada amb un pneumàtic estàndard, la qual cosa li proporciona una major tracció. Amb una pressió molt menor i millor distribuïda s'assegura un treball acurat sobre el terreny, reduint la compactació del sòl. L'estabilitat lateral del Mitas PneuTrac està en un nivell molt alt comparada amb un pneumàtic estàndard, sent fins a un 167% superior.

Noves mesures de Mitas SFT per a màquines potents

L'ampliació de la gamma de mesures de pneumàtics Super Flexion Tyres (SFT) va ser una altra de les novetats presentades per Mitas en la fira Agritechnica. Els pneumàtics Mitas SFT estan dissenyats per a tractors d'alta potència, de més de 180 CV, i venuts al mercat nord-americà. “Mitas SFT es basa en el rendiment dels pneumàtics agrícoles Continental SVT”, va dir Andrew Mabin, director de Màrqueting i Vendes de Mitas. “Mitas ha exercit recentment l'opció per estendre el contracte, permetent-li continuar amb la fabricació de pneumàtics agrícoles Continental per altres cinc anys addicionals fins al final de l'any 2019”, va afegir Andrew Mabin.

El pneumàtic SFT també va ser protagonista en el stand de Mitas en Agritechnica
El pneumàtic SFT també va ser protagonista en el stand de Mitas en Agritechnica.

Empreses o entitats relacionades

Trelleborg Wheel Systems España, S.A. (Mitas Tyres)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    12/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    09/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beFima Ganadera - 2025Sant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechIII Congreso Gestión Sostenible del Suelo

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis