Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agritechnica 2013 premia la innovación con 4 medallas de oro y 33 de plata
Totes les novetats estan exposades del 12 al 16 de novembre en el recinte de Messe Hannover

Agritechnica 2013 premia la innovació amb 4 medalles d'or i 33 de plata

Redacció Interempresas21/10/2013

Agritechnica es caracteritza com cada edició per ser una veritable explosió de novetats. Prova d'això són les 393 inscripcions d'innovacions rebudes pels organitzadors d'Agritechnica, DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft / Societat Agrícola Alemanya). Una comissió d'experts neutrals, creada per la pròpia DLG, ha atorgat 4 medalles d'or i 33 de plata a les novetats presentades, després de l'aplicació dels estrictes criteris que caracteritzen la seva elecció.

Imagen

Medalles d'Or

Simulador online per al maneig de màquines recol·lectores i tractors (Claas, Alemanya)

El simulador online de Claas per al maneig de màquines recol·lectores i tractors permet reproduir totes les accions operatives d'una màquina en les condicions més diverses, de forma dinàmica en un PC. D'aquesta forma, els futurs conductors poden aprendre el maneig d'una màquina recol·lectora complexa o un tractor, de forma independent i fora de moments de funcionament, online i de forma interactiva en el seu PC. Amb ajuda de dades analitzades de telemetría i processos, unitats de control i comandament virtuals, el programari recrea la majoria de les condicions i operacions reals d'una màquina. Això permet oferir una formació òptima per al complex maneig de màquines recol·lectores fins i tot abans de la campanya. Gràcies a l'experiència adquirida d'aquesta forma el potencial tècnic de la màquina recol·lectora es pot augmentar considerablement ja en els primers dies de la collita, mentre que es redueixen els errors de maneig i els danys en la màquina. Els conductors principiants podran familiaritzar-se ràpidament amb la màquina, mentre que els conductors experimentats podran refrescar els seus coneixements mitjançant la pràctica regular i millorar el seu rendiment. Gràcies al millor maneig de les màquines recol·lectores tan cares, s'aconsegueix un estalvi considerable de temps i despeses, des del primer dia.

Claas rep el màxim reconeixement d'Agritechnica pel seu simulador online per al maneig de màquines recol·lectores i tractors...
Claas rep el màxim reconeixement d'Agritechnica pel seu simulador online per al maneig de màquines recol·lectores i tractors.

Dispositiu pneumàtic per a la separació d'additius AirSep (Grimme Landmaschinenfabrik, Alemanya)

En la collita de patates s'utilitzen principalment sistemes mecànics per a la separació d'additius semblats a tubercles, com a pedres i terrossos. No obstant això, aquests aparells tenen una capacitat limitada i originen sovint ‘embusos’ quan s'utilitzen recol·lectores de diverses fileres. Gràcies a la combinació d'un fons perforat i l'ús d'aire que circula des d'a baix, s'ha creat aquest dispositiu pneumàtic de separació per a recol·lectores, en el qual l'adreça de flux del producte i amb això el cabal de patates específic de la màquina, es mantenen sense restriccions. Durant el pas per la zona de separació els tubercles es troben pràcticament suspesos damunt del fons, mentre que les pedres i terrossos més pesats cauen cap avall i són portats a través d'una comporta segmentada a una cinta de descàrrega. Els productes a separar i l'eficiència de separació es pot adaptar de forma contínua mitjançant la combinació de cabal d'aire, així com inclinació i freqüència del fons del tractor a la composició dels productes collits. A més d'un alt rendiment de terreny amb la reducció simultània de l'esforç manual de rebusca, al mateix temps es protegeixen les parcel·les de cultiu de patates, que d'una altra manera només es podrien utilitzar a la primavera després una separació costosa de sòls.
Dispositiu pneumàtic per a la separació d'additius AirSep de Grimme
Dispositiu pneumàtic per a la separació d'additius AirSep de Grimme.

Axmat: Ajust del patró de dispersió totalment automàtic d'un distribuïdor d'abonament de dos discos (Rauch Landmaschinenfabrik, Alemanya)

Amb Axmat l'empresa Rauch presenta la primera màquina totalment automàtica a nivell mundial per al mesurament online de la distribució d'abonament i l'ajust totalment automàtic del distribuïdor d'abonament de dos discos, al tipus d'abonament utilitzat i l'amplària de treball desitjada. Mitjançant sensors de microones i un sistema d'ajust totalment automàtic del distribuïdor d'abonament s'aconsegueix una alta precisió en la distribució d'abonament, de forma totalment automàtica. Un braç, proveït de microones, que oscil·la al voltant del disc de distribució d'un distribuïdor d'abonament, registra la ubicació del ventilador del distribuïdor per sota i ajusta l'amplària de treball desitjada de forma automàtica mitjançant el sòl giratori del dipòsit i l'obertura de dosatge. Durant el procés de distribució el patró de dispersió és vigilat contínuament i en cas necessari es reajusta automàticament el punt de càrrega de l'abonament en el disc de distribució. Aquest nou ajust totalment automàtic del distribuïdor d'abonament a l'amplària de treball desitjada, permet, a diferència de la pràctica convencional d'ajust, una major precisió, a més d'aconseguir-ho sense una prova de dispersió en el camp. L'autocontrol permanent del ventilador del distribuïdor permet un reajustament online totalment automàtic del sistema d'ajust a l'amplària de treball marcada, també en cas de càrregues d'abonament variables o canvis meteorològics. El sistema millora l'eficàcia de l'abonament, redueix les emissions i les despeses d'abonament i augmenta el rendiment.

El fabricant alemany Rauch ha estat premiada per Axmat: ajust del patró de dispersió totalment automàtic d'un distribuïdor d'abonament de dos discos...
El fabricant alemany Rauch ha estat premiada per Axmat: ajust del patró de dispersió totalment automàtic d'un distribuïdor d'abonament de dos discos.

Merlo Hybrid telehandler – Turbofarmer 40.7 Hybrid (Merlo, Itàlia)

Per primera vegada es presenta en l'agricultura un vehicle elèctric híbrid ‘plug-in’, amb un sistema de transmissió tant elèctric com a dièsel-elèctric. En la manera elèctrica el carregador es proveeix d'energia mitjançant una bateria de liti de 30 kWh. És silenciós i lliure d'emissions, per la qual cosa es pot utilitzar també en edificis tancats. En la manera híbrida, el motor dièsel, que funciona amb un nombre constant de revolucions, proporciona l'energia per a la tracció mentre carrega la bateria al mateix temps. Sense limitar el rendiment del carregador, la potència nominal del motor dièsel pot reduir-se a la meitat mitjançant aquest disseny de transmissió. A més, durant les fases de càrrega baixa o sense càrrega, tan comuna en els carregadors telescòpics, la tracció es pot realitzar de forma completament elèctrica, la qual cosa permet, en combinació amb el motor reduït, reduir els costos de combustible i emissions CO2 fins a un 30%. Una altra reducció de les despeses operatives s'obté gràcies a la recarrega del vehicle híbrid Plug-In a la xarxa elèctrica o la instal·lació fotovoltaica.

Vehicle elèctric híbrid ‘plug-in’ de Merlo, amb un sistema de transmissió tant elèctric com diésel-elèctric

Vehicle elèctric híbrid ‘plug-in’ de Merlo, amb un sistema de transmissió tant elèctric com diésel-elèctric.

33 medalles de Plata

  • Empacadora de pacas quadrades LSB 1290-ANEU (Kuhn, Alemanya)
  • Eliminació automàtica d'obstruccions en el flux de producte de remolcs carregadors i remolcs combinats (Claas, Alemanya)
  • Optimització d'adreça forçada electrònica-hidràulica per a eixos remolqui (Claas, Alemanya)
  • Aparell d'afilat de fulles totalment automàtic - Claas Aquan Senar Stop Comfort (Claas, Alemanya)
  • Automatic PTO speed change- canvio automàtic de velocitat de TDF (Same Deutz-Fahr, Alemanya)
  • Hydraulic engine brake concept- concepte de fre de motor hidràulic (Same Deutz-Fahr, Alemanya)
  • Acoblaments hidràulics intercanviables (Agco-Fendt, Alemanya)
  • John Deere Hitch Assist- Assistent d'enganxi (John Deere, Alemanya)
  • Lintrac 90 (Lindner, Àustria)
  • Pren de força frontal de 2 etapes per a l'accionament del cabrestante en tractors forestals (Zuidberg Transmissions, Països Baixos)
  • Càmera de qualitat del gra per a les recol·lectores CLAAS Lexion 760, 770, 780 (Claas, Alemanya)
  • Sensor de vent i inclinació – Canvio automàtic de l'adreça de descàrrega per a la recol·lectora Claas Lexion (Claas, Alemanya)
  • Opti Speed – Nombre de revolucions variable per a màquines sacudidoras (New Holland, Alemanya)
  • Capçal per a blat de moro Corn Head 3,45 M-12 (Cressoni F.lli, Itàlia)
  • Control de flux FlowCheck (Josef Kotte, Alemanya)
  • Generació d'energia en la recol·lecció de blat de moro: Cornrower (New Holland, Alemanya)
  • Classificador ziga-zaga concèntrica per a la neteja de cereals (Ambros Schmelzer & Sohn, Alemanya)
  • Fliegl sistema de pesaje FWS 2014 (Fliegl Agrartechnik, Alemanya)
  • IsoMatch InDemo (Kverneland, Alemanya)
  • IsoMatch Simulador (Kverneland, Alemanya)
  • Nutri-Stat- 'Lab on Xip' (laboratori en xip) (MMM tech support, Alemanya)
  • Sensor de nutrients Optifert (Pessl Instruments, Àustria)
  • Sistema de Distribució Intel·ligent IDS (Alois Pöttinger Maschinenfabrik, Àustria)
  • Sembra combinada de precisió PCS (Alois Pöttinger Maschinenfabrik, Àustria)
  • Sistema de Reg Intel·ligent (John Deere, Alemanya)
  • Dosificador exacte de gra per a cereals i colza (Horsch, Alemanya)
  • Control de profunditat per a l'ajust de contorn mitjançant regulació de roda de suport independentment d'un reforçat de tracció (Lemken, Alemanya)
  • Aplicació de Control de Corbes C-C-A (Herbert Dammann, Alemanya)
  • Talli oscilante (Lemken, Alemanya)
  • Control de varillaje (Horsch, Alemanya)
  • easyFlow (Agrotop, Alemanya)
  • Dispositiu automàtic per a la protecció de sobrecàrrega en picadoras autopropulsadas Big X: 'LaserLoad' (Krone, Alemanya)
  • Sistema electrònic per a l'optimització de processos i rendiment per a combinacions de màquines i tractors: Claas Ict (Claas, Alemanya)

Empreses o entitats relacionades

Agritechnica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025Nebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024AWA Show2beIRTA Fruitcentre

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis