Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jympa despliega en Sant Miquel todo su potencial
El grup ilerdenc presenta, a través de la seva marca Sereva, el sistema Kadko per al refredament i la conservació dels cadàvers d'animals

Jympa desplega en Sant Miquel tot el seu potencial

Redacció Interempresas18/10/2013

Jympa va participar en la passada edició de la Fira de Sant Miquel presentant les seves últimes novetats en maquinària per a la preparació de sòl. Durant la inauguració, el stand del fabricant ilerdenc va rebre la visita del ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, així com d'altres autoritats, els qui van poder comprovar les raons per les quals Jympa se situa en l'avantguarda tecnològica i els motius del seu èxit en mercats tant nacional com a internacionals.

Imagen
Entre les màquines presentades per Jympa a Lleida no va poder faltar Optimax 3, una màquina amb la qual pretén oferir als professionals una alternativa més eficient i rendible en els treballs de preparació del terreny.

Jympa compta amb una àmplia presència en nombrosos mercats internacionals, des dels mercats europeus fins als d'Orient Mitjà, gràcies a aquest equip combinat, format per un subsolador, una graderia ràpida i un corró de pues. Això li permet fer, en una sola passada, la descompactación profunda del sòl i la preparació superficial del jaç de sembra.

L'Optimax 3 està dissenyada de forma modular per poder treballar en conjunt o separant el subsolador-descompactador de la graderia ràpida amb el seu corró. També pot ajustar-se independentment la profunditat de treball de les pues del subsolador. El disseny compacte permet reduir el pes pel que fa al que ofereixen altres equips que realitzen treballs similars.

Optimax 3 (esq.) i el conreador Furious Terra (dta.) van ser els dos grans protagonistes en el stand de Jympa en Fira de Sant Miquel...

Optimax 3 (esq.) i el conreador Furious Terra (dta.) van ser els dos grans protagonistes en el stand de Jympa en Fira de Sant Miquel.

Una altra màquina que va poder veure's en el recinte firal de Fira de Lleida va ser el conreador Furious Terra, màquina per a tot tipus de rostoll, que no emboça i que va equipada amb uns discos posteriors que eviten els solcs i amb un corró posterior, que completa el treball deixant el terreny uniforme. Aquesta màquina ofereix diferents tipus d'amples, per a tot tipus de tractors.

Kadko, la nova forma de refredar i conservar cadávares d'animals

Sereva, empresa del Grup Jympa i referència al mercat espanyol i francès especialitzada en el desenvolupament i fabricació de solucions de refrigeració a mesura, obre una nova línia de mercat amb el seu nou producte. Es tracta de Kadko, el sistema definitiu per al refredament i la conservació dels cadàvers d'animals. Amb aquest nou sistema simple, eficient, ecològic i de baix consum, s'aconsegueix reduir el nombre de recollides i s'evita la descomposició del cos, alhora que es milloren les condicions de treball (olor, higiene, etc.) Aquesta unitat està dissenyada amb materials que són resistents als gasos produïts durant el procés de descomposició. El futur de la recollida d'animals morts va en aquest sentit, ja que aquest sistema permet emmagatzemar més residus, prevenir el possible contacte amb animals vius i optimitzar la freqüència de les recollides.

El ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, va mostrar un gran interès pel nou sistema presentat per Sereva
El ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, va mostrar un gran interès pel nou sistema presentat per Sereva.

Empreses o entitats relacionades

Jympa Futuragro, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis