Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BASF otorga a MayAgro una licencia para la tolerancia a los herbicidas para girasoles Clearfield Plus

BASF atorga a MayAgro una llicència per a la tolerància als herbicides per a girasols Clearfield Plus

29/08/2013

29 d'agost de 2013

MayAgro Seed Corporation i BASF han anunciat que han signat un contracte no exclusiu i global en el qual BASF atorgarà a MayAgro una llicència per a la tolerància als herbicides per a girasols Clearfield Plus en alguns països europeus. L'acord permet a MayAgro Seeds ser unes de les primeres companyies de llavors a desenvolupar híbrids de llavors tolerants a la nova línia d'herbicides Clearfield Plus de BASF. El sistema de producció Clearfield Plus per a girasols, desenvolupat utilitzant un cultiu de plantes tradicional, ofereix un control de males herbes millorat durant tota la temporada i una major tolerància dels cultius durant tensions mediambientals a més de la possibilitat d'augmentar el contingut d'oli i el rendiment del gra.

Hamdi Ciftciler, vicepresident de MayAgro Seeds, va afirmar: “El sistema Clearfield Plus serà molt important per al nostre negoci de llavors de girasol a Turquia i a les nostres regions estratègiques de Rússia, Ucraïna i la UE. Enfortirem la nostra posició competitiva per oferir un millor servei als productors de girasol dins dels països establerts mitjançant el bon ús d'aquesta tecnologia i ens sentim orgullosos de poder treballar amb BASF."

“La combinació dels excel·lents herbicides Clearfield Plus de BASF i els híbrids Clearfield Plus de MayAgro Seeds oferirà als productors de les principals zones de cultiu de girasol europees més opcions per aconseguir un major rendiment, ” va afirmar Eckart Stein, vicepresident de BASF Crop Protection per a la gestió dels mercats d'Europa, Àfrica, Orient Pròxim i Àsia Central.

Empreses o entitats relacionades

BASF Española, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis