Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agromaq 2013 refuerza su apuesta como certamen agropecuario del sur de Europa

Agromaq 2013 reforça la seva aposta com a certamen agropecuari del sud d'Europa

22/07/2013

22 de juliol de 2013

La 30ª Fira Internacional Agropecuària de Castella i Lleó i la 25 Exposició Internacional de Bestiar Pur, que sota la marca Agromaq se celebrarà del 5 al 9 de setembre a Salamanca, oferirà les potencialitats que posseeix el sector agrícola i ramader del sud d'Europa per millorar els rendiments que persegueixen els professionals del camp. Agromaq 2013 afrontarà, amb aquestes emblemàtiques efemèrides dels seus certàmens que l'han convertit a l'únic espai de la Península Ibèrica on contemplar els dos vessants que conformen la imatge global del camp: l'agricultura i la seva maquinària, i la ramaderia amb les principals espècies, el seu objectiu d'avançar en el posicionament de referència agropecuària per a les regions del sud d'Europa i Nord d'Àfrica que tenen en el sector primari de l'economia la seva base productiva.

La Institució Firal de Salamanca (Ifesa) està programant i donant contingut a Agromaq amb el propòsit que la indiscutible professionalitat aconseguida ampliï el seu prestigi en el sector agropecuari. Amb aquest treball previ, la finalitat és que quan obri les seves portes el proper 5 de setembre els més de 41.000 metres quadrats del recinte firal de la Diputació de Salamanca que donen cabuda a Agromaq sigui una de les millors plataformes de negoci que les empreses i professionals del sector agrícola i ramader es troben dins del context europeu.

Les dades fan preveure que el sector vol estar en Agromaq Salamanca si ens atenim a l'augment de la demanda de superfície per a la mostra de maquinària i empreses comercials del sector que desitgen participar en la Fira Internacional Agropecuària, ben ampliant la seva presència d'edicions anteriors o bé les signatures i cases que requereixen la seva assistència per vegada primera. I en la part ramadera, coincidint amb les noces de plata de l'Exposició Internacional de Bestiar Pur, les associacions de les diferents espècies i races també estan demandant augmentar el seu espai, conscients de la repercussió internacional que té el certamen més enllà de les fronteres no solament d'Espanya sinó de la Península Ibèrica.

Imagen
La cada vegada major assistència de públic professional al certamen de Salamanca propicia també que des de l'organització i amb la implicació de les associacions i empreses s'hagin consolidat unes jornades professionals en les quals cada vegada hi ha major interès per participar tant com a assistent com a promotors per analitzar el que requereix en aquests moments no solament el sector a nivell general sinó la situació específica de cadascuna de les parts que integren el sector agropecuari.

Amb aquestes previsions, tot indica al fet que Agromaq 2013 serà una de les edicions més completes, malgrat que la crisi econòmica que s'està vivint en els últims anys no s'hagi deixat notar en demasía en explicar el certamen sempre amb una demanda que ha permès consolidar la seva professionalitat i projecció internacional. Referent a això, després de l'aposta de la Fira per involucrar i ser àrea d'influència per als professionals del camp del país veí de Portugal, la col·laboració que Agromaq i la Diputació de Salamanca han vingut mantenint en els últims anys amb la regió agroganadera per referència de França, Aquitània, es tradueix també en la institucionalització d'un Dia de la regió d'Aquitània. Els representants francesos han comprovat el pes que té el certamen entre el sector, per la qual cosa aposten per celebrar una jornada oficial participant amb bestiar, presència de ramaders, ponents en les jornades tècniques i autoritats.

Empreses o entitats relacionades

Institución Ferial de Salamanca

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis