Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada técnica sobre instalaciones de riego y agronomía de cultivos en Alcanó (Lleida)

Jornada tècnica sobre instal·lacions de reg i agronomia de cultius a Alcanó (Lleida)

13/06/2013

13 de juny de 2013

El dia 19 de juny es realitzarà a la Sala Polivalent d'Alcanó, la jornada tècnica sobre 'Dies de Reg en el Segarra Garrigues: Instal·lacions de reg i agronomia de cultius', organitzada pel Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament d'Alcanó, amb la col·laboració d'Infraestructuras.cat, el Irta, la Comunitat de Regantes del Segarra-Garrigues i ASG. Amb aquesta jornada es pretén aportar coneixements sobre com engegar un projecte de reg per a una explotació agrícola de secà, tenint en compte aquells aspectes que els diferencien de l'explotació de regadiu. D'aquesta manera, s'informarà sobre els criteris que han de considerar-se en valorar la instal·lació de reg, com per exemple, què es vol posar en la parcel·la i també tenir nocions sobre quins requeriments i maneig del sistema de reg tindran els cultius, ja que 'instal·lació' i 'cultius' són dos aspectes que van lligats.
La jornada serà gratuïta per a tots aquelles persones que s'inscriguin prèviament a través del telèfon 97-3310715 o del correu electrònic: jportaisanda@gencat.cat,  o bé, a través del portal RuralCat.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

IRTA FruitcentreAWA Show2beNebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025Tecnovid 2025Tecnovid 2025Almendra y pistacho 30-10-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis