Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Faeca lamenta la retirada de la propuesta de prohibición de las aceiteras rellenables en el canal Horeca

Faeca lamenta la retirada de la proposta de prohibició dels setrills rellenables al canal Horeca

24/05/2013

24 de maig de 2013

En relació amb la intervenció del passat 23 de maig del comissari d'Agricultura, Dacian Ciolos, per anunciar que retira la seva proposta per acabar amb els setrills rellenables al canal Horeca (bars i restaurants), la Federació Andalusa d'empreses Cooperatives Agràries (Faeca) no pot sinó manifestar la seva decepció i qualificar de “disbarat” el fet que la mesura, d'escassa repercussió econòmica, hagi adquirit tal envergadura que hagi estat motiu de pressió per part dels països no productors, fonamentalment Alemanya i Regne Unit, per anul·lar-la.

En qualsevol cas, Faeca valora positivament el treball realitzat pel comissari d'Agricultura, Dacian Ciolos, qui ha apostat per salvaguardar els interessos de productors i consumidors, buscant eines que garanteixin de forma fefaent la qualitat de l'oli d'oliva venut i adquirit, afavorint amb això la imatge d'un producte del que Europa, amb Espanya al capdavant, és principal, productor, consumidor i exportador mundial.

A pesar que la votació del passat 14 de maig en la Comissió Europea va donar com resultat una majoria suficient de quinze països per treure endavant la proposta, el comissari d'Agricultura ha dit avui que no existeix “un suport majoritari” entre els països consumidors per adoptar-la.

En conseqüència, Faeca insta a la Comissió Europea al fet que es replantegi la decisió i al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (Magrama) al fet que, mentrestant, l'adopti a Espanya, mitjançant normativa nacional, seguint els exemples de països com Portugal i Itàlia on ja s'aplica.

En opinió de l'organització, Espanya, primer país productor a nivell mundial, ha de donar exemple i salvaguardar la qualitat i la imatge dels seus olis d'oliva, no només en favor dels productors sinó també dels consumidors tant espanyols com a estrangers, tenint en compte l'elevat nombre de visitants que rep amb assiduïtat i que han de portar-se la millor impressió d'un dels nostres productes més singulars.

Empreses o entitats relacionades

Cooperativas Agro-Alimentarias de Andalucía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis