Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vogel & Noot demuestra la facilidad de uso de sus equipos de suelo, siembra y recolección en Demoagro
Presenta en Demoagro, com a primícia al mercat ibèric, l'arada de sis cossos OnLand

Vogel & Noot demostra la facilitat d'ús dels seus equips de sòl, sembra i recol·lecció en Demoagro

Redacció Interempresas16/05/2013
Vogel & Noot Espanya, la filial espanyola del grup, aprofita la seva presència en Demoagro per demostrar sobre el terreny la facilitat d'ús dels seus equips, amb els quals s'aconsegueix un estalvi de temps que es tradueix en major productivitat per a l'explotació. Així mateix, mostrarà els avantatges de la seva avançada tecnologia en els diferents productes. La signatura està present amb les diferents marques que comercialitza: Vogel & Noot, Alpego, Matermacc, Quivogne, Fliegl i Strautmann.
L'històric fabricant austríac de maquinària agrícola es presenta en Demoagro amb una primícia al mercat ibèric, l'arada de sis cossos OnLand. Es tracta d'una arada amb un disseny que presenta avantatges significatius ja que evita la compactació del terreny i permet el seu ús amb tractors d'erugues i amb pneumàtics de gran grandària o dobles. Dissenyat per a tractors fins a 279 kW (380 CV), l'arada XSpro Vari arades és l'instrument adequat per a grans àrees de cultius, contractistes i per a un ús industrial. L'ús cada vegada major de sistemes d'adreça GPS també recomana la utilització d'arades com OnLand.
L'arada OnLand de sis cossos és una de les grans novetats de Vogel&Noot en Demoagro
L'arada OnLand de sis cossos és una de les grans novetats de Vogel&Noot en Demoagro.
Unes altres de les novetats de la marca present en Gumiel de Mercat és la sembradora mecànica ProfiDrill D, que el seu objectiu és objectiu és aconseguir un treball precís i eficient. Això és possible gràcies a la sofisticada i atractiva geometria del tanc, el nou disseny del marc i molts altres elements extraordinaris molt bé pensats. L'última generació de la sembradora ProfiDrill és capaç de treballar amb els més alts requisits. La sembradora muntada sobre un enganxi a 3 punts es pot utilitzar sola o en combinació amb tots els implementos de cultiu estàndard.
Sembradora mecànica ProfiDrill de Vogel&Noot
Sembradora mecànica ProfiDrill de Vogel&Noot.
Tampoc falten en Demoagro algunes de les màquines més destacades de la marca austríaca per al nostre mercat: el conreador universal de tres files Terraflex 300 ST; la graderia de discos compacta TerraDisc Pro 300, la forma agressiva del qual i la posició del disc garanteixen una excel·lent penetració i una òptima incorporació; i el subsolador SSD amb 6 pues per a sòls amb una capa d'humus fins a 40 cm, on gràcies a la forma de reixa i les xapes directrius es trenquen les compactacions del subsòl i es creen cavitats.

Alpego

Entre les màquines de la marca italiana que Vogel & Noot Ibèrica presenta en Demoagro destaca la sembradora combinada plegable pneumàtica AirSpeed AS3 d'Alpego, equipades amb un sistema de dosaje d'elevada eficàcia operativa. Es tracta d'un equip distributiu amb una homogènia repartició de les llavors. També en el capítol de sembra, els visitants podran provar la sembradora mécánica Mercury M2, equipada per a l'ocasió amb la graderia rotativa RM300.

Per a la preparació del terreny, es pot observar la fresadora FH2-300, amb fulla normal, wur es presenta en Demoagro amb el descompactador Delta; la graderia rotativa plegable DK 500, per a tractors amb potències entre 150 i 300 CV i una amplària de treball de 5.000 mm; el subsolador Super Cracker KF350 amb 7 pues, que els seus esplosores permeten una millor ventilació i oxigenación del terreny en profunditat, donada volta superficial i enterrament dels residus vegetals; i el conreador Puma 300.

Sembradora mecànica Mercury M2 d'Alpego
Sembradora mecànica Mercury M2 d'Alpego.

La sembra, de la mà de MaterMacc

De la marca italiana MaterMacc, especialista en sembra, els assistents a Demoagro poden provar el seu sembradora monograno MS 8230, de 6 files. Es tracta d'una màquina molt versatil que, gràcies a la gestió hidràulica del sistema de desplaçament Easy-Set (patenti Matermacc) i del bastidor plegable, permet aconseguir amplàries de transport reduïdes, fins i tot amb màquines amb unes amplàries de treball fins a 6 metres. Tampoc falta a la cita la sembradora monograno Twin 6X2.
Sembradora monograno MS 8230 de MaterMacc
Sembradora monograno MS 8230 de MaterMacc.
Per a la preparació del terreny, i de la mà de la marca francesa Quivogne, es presenten en Demoagro el corró Rollmot 830 i la graderia de disc Mico-V 32.

Els remolcs de Fliegl i de Strautmann posen la guinda a la presència de Vogel & Noot Ibèrica

La marca alemanya Fliegl, el sistema de la qual d'embranzida ha aconseguit revolucionar el transport agrícola, presenta en Demoagro dos dels seus grans remolcs. D'una banda l'Expulser ASW 268, un remolc gegant amb una major i millor estabilitat en el transport i de descàrrega gràcies al seu baix centre de gravetat. Permet fins a un 80% més de càrrega per l'òptima compressió de la mateixa, en funció del producte i la seva humitat. Tampoc falta la ciuta el remolc esparcidor de fem ADS 100.
Remolc Expulser ASW 268 de Fliegl
Remolc Expulser ASW 268 de Fliegl.
De la marca Strautmann, Vogel & Noot Ibèrica mostra el remolc esparcidor de fem VS 1804, amb dos molinetes horitzontals i plats, amb sistema de dosatge i pesaje automàtic.

Empreses o entitats relacionades

AG-Group, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSant Miquel-2024Nebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis