Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lanzamiento en España de la gama de tractores Lamborghini Green Pro para jardinería profesional y espacios verdes

Llançament a Espanya de la gamma de tractors Lamborghini Green Pro per a jardineria professional i espais verds

Redacció Interempresas13/05/2013
El passat 8 de maig es va realitzar en el Club de Golf La Moralitat (Madrid) el llançament per a la Península Ibèrica de la gamma Lamborghini Green Pro. Es van presentar els nous productes de la gamma de tractors per a Espanya i Portugal, així com el també al Grup Same Deutz-Fahr com a empresa que recolza el projecte.
Lamborghini Green Pro arriba al mercat amb la idea de tenir un producte específic per a la jardineria, camps de golf i cures d'espais verds, amb una gamma de tractors hidrostàtics des dels 21 fins als 50 CV i equipats amb els principals implementos utilitzats que van des de diversos talla gespa, carregadors frontals i retro excavadores, barredoras, fulles quitanieves i un gran nombre de possibilitats.
Imagen
En aquest acte, a més de conèixer l'empresa que desenvolupa el projecte, la xarxa de concessionaris va tenir la possibilitat de provar els nous models i treballar amb ells en el marc incomparable del Camp de golf de la Moralitat.

El director general de la filial per a Espanya i Portugal, Javier Seisdedos, ha va destacar la importància de tenir la solidesa d'un Grup darrere de Lamborghini reen Pro. “La marca no només ha de proporcionar un producte excel·lent en termes tècnics i de maneig, sinó que hem de garantir el millor servei posventa per atendre qualsevol intervenció”. Segons va destacar, “són màquines que no poden parar i requereixen d'una atenció immediata a través de la xarxa de concessionaris amb el millor servei de recanvis”.

Imagen
La presència de responsables de producte del Grup Same Deutz-Fahr en la reunió duta a terme en La Moralitat va servir per recollir els comentaris realitzats per la xarxa sobre les necessitats del nostre mercat, que seran implementats sobre la completa gamma Lambroghini Green Pro garantint la perfecta adaptació del producte.

Empreses o entitats relacionades

Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis