Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 'Corona', la nueva joya de Maschio Gaspardo en siembra combinada
La màquina serà presentada a Espanya durant la propera edició de Demoagro

'Corona', la nova joia de Maschio Gaspardo en sembra combinada

David Pou08/03/2013
AVENC 2013 va ser el lloc escollit per Maschio Gaspardo per presentar l'última incorporació en la seva gamma de sembra: Corona. Es tracta d'una sembradora combinada de cereal per a un treball a alta velocitat, amb tren de sembra de 6 metres i sistema de paral·lelogram. Aquesta màquina serà presentada a Espanya oficialment amb motiu de Demoagro, del 6 al 8 de juny en Gumiel de Mercat (Burgos).
La sembradora combinada Corona es caracteritza per la seva extrema versatilitat i capacitat operativa, aplicable a totes condicions d'arada tradicionals de sembra directa sobre rostoll. La part posterior de l'enganxi de 3 punts permet l'acoblament amb barra de sembra de cereals o sembradora de precisió. La graderia de discos permet a més un processament ràpid i precís del llit de sembra (velocitat de funcionament mitjana de 8-12 km/h), garantint una excel·lent productivitat per hora. La gran tremuja de 3.500 litres ofereix a la màquina una gran autonomia, fent que sigui encara més fàcil de carregar.
La nova sembradora Corona en el stand de la marca italiana en AVENC 2013
La nova sembradora Corona en el stand de la marca italiana en AVENC 2013.
Els corrons de goma en forma de pneumàtics, per tornar a compactar el terreny i niverlarlo, i la regulació hidràulica són altres característiques d'aquesta sembradora, que es presentarà al juny a Espanya i amb la qual ja estan tancant algunes operacions, tal com confirmava a Interempresas Nicola Franco, delegat a Espanya i Portugal de la marca italiana.
La graderia de discos de la sembradora combinada Corona permet un processament ràpid i precís del llit de sembra
A més de Corona, es van exposar, entre altres màquines: la trituradora frontal Ariet 280; la sembradora combinada per a cereal amb vibrocultor Dama Iena 300; la graderia de disc ràpida de 5 m plegable Prest Folding 500; la sembradora combinada per a cereal/monograno arrossegada amb graderia rotativa Contessa Aquila 4600; el nou pulverizador autopropulsado Uragano 4000; i els pulverizadores arrossegats i suspesos Pompeo, Saturn i Apollo.
La sembradora Comtessa va ser una altra de les protagonistes del stand d'1.200 m2 de Maschio-Gaspardo en la cita parisenca...
La sembradora Comtessa va ser una altra de les protagonistes del stand d'1.200 m2 de Maschio-Gaspardo en la cita parisenca.

Empreses o entitats relacionades

Maschio-Gaspardo Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis