Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agraria amplía su radio de acción con visitantes de todas las Comunidades Autónomas españolas
L'afluència de visitants va superar els 23.000 durant els quatre dies de fira

Agrària amplia la seva ràdio d'acció amb visitants de totes les Comunitats Autònomes espanyoles

Redacció Interempresas12/02/2013

12 de febrer de 2013

La tercera edició de Agrària, que es va celebrar en la Fira de Valladolid del 6 al 9 de febrer passats, es va caracteritzar per una completa oferta expositiva que va permetre als professionals conèixer les propostes llançades al mercat per les 240 empreses que van acudir al saló, fabricadors i distribuïdors de tot tipus de màquines, equips i serveis per a l'agricultura. L'increment en el nombre d'expositors i la incorporació de noves signatures es va traduir en un major nombre de visitants, fins a superar les 23.000 persones, que procedien de la totalitat de les comunitats autònomes espanyoles i països com Portugal, França, Alemanya, Turquia i Polònia.
Agrària es defineix com una fira de maquinària agrícola en la qual els aperos tenen tanta rellevància com els grans tractors i recol·lectores i la gamma d'equips exposats són un reflex de la mecanització del camp. Entre els objectius d'aquesta fira figura també contribuir al desenvolupament de la indústria d'aperos de Castella i Lleó i que aquest saló els ajudi a generar oportunitats de negoci.

El catàleg d'equips inclou des de recol·lectores fins a llavors passant per tractors, remolcs, arades, sembradoras, pneumàtics, llavors, fertilitzants, aplicacions tecnològiques, protecció de cultius, pales, sistemes de reg, equipaments per a naus ramaderes, seients, etc. Els expositors van presentar les novetats dels seus catàlegs, com el model de tractor triat el millor de l'any a Europa per la premsa especialitzada.

Imagen
En el mapa d'origen dels visitants registrats en Agrària destaquen per la seva major afluència, a més de les nou províncies de Castella i Lleó, Madrid, Castella-la Manxa, País Basc, Galícia, Aragó, Catalunya i La Rioja.

Les jornades tècniques van suscitar gran interès i centenars de professionals van assistir a les ponències impartides per experts d'assumptes com el futur de la remolatxa azucarera, recomanacions per a l'adquisició de maquinària en funció de les característiques de l'explotació, exigències normatives, solucions tecnològiques, etc.

Respecte al Concurs de Màquines Innovadores cal destacar la magnífica resposta dels expositors, que van presentar un total de 27 equips. Aquesta iniciativa té com a fi cridar l'atenció del visitant sobre aquelles màquines que ofereixen millores en el la qualitat del treball o rendiment respecte a altres models similars. El jurat va distingir a onze d'ells i també en aquest cas impera la diversitat, perquè entre les màquines destacades figuren sembradoras, motors, aperos, tractors, recol·lectora, un cassó distribuïdor de menjar per a ramaderia i una segadora.

Imagen
Fira de Valladolid, com a organitzadora d'Agrària, considera que el balanç d'aquesta tercera edició ha estat molt positiu perquè els expositors han respost a la seva proposta, presentant una oferta de gran qualitat, i els professionals van recolzar amb la seva visita aquesta aposta de fabricants i distribuïdors. Així mateix, la fira ha agraït la col·laboració i suport d'organitzacions agràries, càmeres, cooperatives, universitats, col·legi d'enginyers agrònoms i altres col·lectius professionals que per la seva contribució al desenvolupament d'Agrària 2013.
Imagen
Un recorregut per l'exposició d'Agrària va permetre als visitants conèixer tots els detalls de l'agricultura real. La primera presa de contacte tenia un clar caràcter tecnològic, amb l'exposició de cartells en els quals s'explicaven els detalls dels equips presentats al Concurs de Màquines Innovadores i la informació sobre Agrària que el visitant podia rebre en el seu mòbil a través d'una aplicació per a telèfons intel·ligents desenvolupada per a aquest certamen. A la zona exterior del recinte arribava el torn de les demostracions de productes –tractors i pulverizadores– i els primers stands on fabricadors i distribuïdors explicaven les característiques de seients per a maquinària agrícola, prefabricats de formigó, maquinària arrossegada, pales, etc.

Empreses o entitats relacionades

Feria de Valladolid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beNebext - Expo AgritechSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis