Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BASF es designada como una de las 50 empresas más innovadoras del mundo

BASF és designada com una de les 50 empreses més innovadores del món

29/01/2013
The Boston Consulting Group (BCG), empresa de consultoria i assessoria d'estratègia empresarial de reconegut prestigi internacional, ha designat a BASF com una de les 50 empreses més innovadores del món juntament amb altres empreses com Apple, Google o BMW. BASF ha estat l'única empresa química inclosa entre les 25 primeres posicions del rànquing anual i solament General Electric se situa per davant en el sector de Productes i Processos Industrials.

Des de 2004, BCG ha entrevistat a més d'1.500 alts directius d'una àmplia varietat de països i sectors per ajudar a llançar llum sobre l'estat de la innovació. El passat 10 de gener BCG va publicar el rànquing 'The Most Innovative Companies 2012: The State of the Art in Leading Industries'.

L'informe indica que “BASF posseeix una àmplia xarxa d'innovació, amb prop de 10.000 investigadors en 70 centres de R+D globals que treballen en milers de projectes i associacions de cooperació”. A més, “BASF va presentar 1.050 patents noves en 2011, la qual cosa la situa en la primera posició en el sector químic. La seva inversió en R+D en 2012 va ser d'1.600 milions d'euros, la qual cosa suposa un augment del 50 per cent des de 2005. Els directius de l'empresa sostenen que la investigació i el desenvolupament seran una prioritat encara major en el futur”.

Imagen
En l'informe s'esmenten quatre trets que comparteixen les empreses més innovadores: conrear la comprensió en profunditat del client; respondre a l'economia de mercat; comprometre a l'alta adreça, i dotar de personal als projectes de forma eficaç i multidisciplinària. “Observem aquests i altres trets en l'empresa química BASF, que ha entrat per primera vegada en la llista de 2012 d'empreses més innovadores ocupant la posició 23”, indica BCG. “Aquesta empresa dirigeix els seus esforços en innovació a nínxols de mercat amb un creixement diferencial i una rendibilitat actual o futura elevada. L'objectiu final és deixar de desenvolupar exclusivament molècules individuals i crear també sistemes que combinin productes químics, tecnologies i know-how sobre aplicació en 13 àrees de creixement d'alta prioritat tan variades com el transport i la biotecnologia per a plantes”.

BCG fa esment de forma específica dels catalitzadors per a emissions mòbils i el projecte de blat de moro resistent a la sequera amb Monsanto per il·lustrar l'amplitud de la plataforma d'innovació de BASF. Així mateix, cita l'estratègia 'Creguem química' i la seva voluntat d'alinear “els seus esforços d'innovació amb els sectors dels seus principals clients”.

Empreses o entitats relacionades

BASF Española, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis