Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gran apoyo de los clientes en la jornada de puertas abiertas celebrada por Ángel Badía en Binéfar (Huesca)

Gran suport dels clients en la jornada de portes obertes celebrada per Ángel Badía en Binéfar (Osca)

22/01/2013

22 de gener de 2013

Divendres passat 11 de gener el concessionari oficial Ángel Badía va celebrar la seva inauguració com a nou punt de venda oficial per a les marques Same i Deutz-Fahr amb una jornada de portes obertes en les seves instal·lacions de Binéfar. Fa més de 50 anys l'empresa familiar Ángel Badía va començar amb un projecte familiar, destinat a ajudar a l'agricultor i ramader de la província d'Osca. Sempre lligats al món de la maquinària agrícola, el passat 11 de gener la concessió es va presentar com a nou soci de les marques Same I Deutz-Fahr dins de la nova etapa que comença ara per a la família Badía.

Com a distribuïdors oficials d'ambdues marques per a la província d'Osca, la responsabilitat comercial inclou els tractors agrícoles de les dues marques i la gamma completa de recol·lectores i telescòpiques de Deutz-Fahr.

Imagen

Amb la il·lusió pròpia de la nova etapa que va començar el passat 1 de novembre de 2012, més de 600 clients de la província van assistir a la jornada de portes obertes, mostrant el seu total suport i confiança al concessionari. La família Badía vol agrair a tots els assistents la seva presència el passat 11 de gener, ja que suposa un estímul encara major en els moments d'inici de tan interessant projecte. I

specialmente destacada va ser la representació institucional a càrrec de l'alcalde de Binéfar, Agustín Aquilué Frago. A la jornada de portes obertes van assistir també directius de Same Deutz-Fahr Ibèrica, entre els quals cal destacar la presència de Javier Seisdedos, director general de la filial, i Francisco Baquero, fefe de Vendes de la zona Nord d'Espanya, al costat d'altres responsables de departament.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)
Same - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis