Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La AEAC.SV propone al sector agrario una encuesta sobre agricultura sostenible

L'AEAC.SV proposa al sector agrari una enquesta sobre agricultura sostenible

20/12/2012

20 de desembre de 2012

Les paraules de moda en el sector agrari són, sens dubte ‘Agricultura Sostenible’, però com podem definir l'agricultura sostenible en el context actual? Per respondre a aquest repte i definir realment quins models agrícoles poden considerar-se com a sostenibles, el projecte LIFE+ Agricarbon, liderat per la Associació Espanyola d'Agricultura de Conservació Sòls Vius (AEAC.SV), va a coordinar a Espanya una enquesta digital. Completar la consulta porta 3 minuts, i està oberta a tota persona o organisme que vulgui participar a través de www.agricarbon.eu.

En l'actualitat, tots els sistemes agrícoles desitgen emmarcar-se en el terme sostenible. Especialment, quan la conservació dels recursos naturals i la promoció de pràctiques agràries respectuoses amb el medi ambient són els principals objectius de la propera Política Agrària Comuna 2014-2020. No obstant això, no tots els tipus d'agricultura poden considerar-se sostenibles i adequats per preservar i millorar el medi ambient, com a base de producció per a les generacions futures.

Imagen
Per definir clarament què s'entén per Agricultura Sostenible, i dins del marc del projecte europeu LIFE+ Agricarbon, que ha estat recentment guardonat amb el Premi Andalusia Medi ambient 2012 en la modalitat de Millor Projecte contra el Canvi Climàtic, l'AEAC.SV coordina a Espanya la realització d'aquesta enquesta. L'objectiu és donar a conèixer l'enfocament de sostenibilitat real de l'agricultura, per comprendre millor les interaccions econòmiques, polítiques i socials, que poden ser els frens o els motors de la transició a les veritables pràctiques i models agrícoles sostenibles. Amb aquesta enquesta es pretén entendre millor la percepció integral de la sostenibilitat en l'agricultura: De què estem parlant? Quins són els problemes? Quins són les expectatives? Els resultats complets d'aquesta enquesta a nivell europeu es presentaran en la Conferència sobre Carboni Verd a Brussel·les, la propera tardor de 2013.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española Agricultura de Conservación Suelos Vivos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis