Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maschio-Gaspardo presenta las grandes novedades que llegan a España en 2013
La sembradora arrossegada Contessa va ser una de les grans protagonistes de la marca italiana en Eima 2012

Maschio-Gaspardo presenta les grans novetats que arriben a Espanya en 2013

Redacció Interempresas19/12/2012
La principal novetat que Maschio-Gaspardo ha presentat en la passada edició d'Eima no ha estat un nou model d'apero, sinó una gamma totalment nova de productes, pulverizadores arrossegats i suspesos. L'adquisició del fabricador líder del mercat italià d'atomizadores i pulverizadores, Unigreen, amb una facturació de 16 milions d'euros anuals, permet ampliar l'oferta de Maschio-Gaspardo amb una gamma que era sol·licitada des de fa temps per la xarxa de vendes oficial de tot el món.
Gràcies a l'adquisició d'Unigreen, Maschio-Gaspardo explica ara amb una gran gamma de pulverizadores i atomizadores
Gràcies a l'adquisició d'Unigreen, Maschio-Gaspardo explica ara amb una gran gamma de pulverizadores i atomizadores.
En la gamma de sembradoras de cereals es va presentar en Bologna el nou model Pinta, de 6 metres, que gràcies a la gestió electrònica Genius, per a la distribució de la llavor, permet una sembra encara més fàcil i precisa. Aquest sistema de distribució s'ha introduït també en el model de sortida de les sembradoras combinades amb graderies rotatives, Dama Genius, confirmant que l'electrònica és avui dia una eina cada vegada més sol·licitada per l'agricultor professional. Dama es va mostrar combinat amb Fúria, el nou descompactador de Maschio.
La sembradora Compagna de Maschio va ser presentada oficialment en Eima 2012
La sembradora Compagna de Maschio va ser presentada oficialment en Eima 2012.
També es va presentar oficialment la sembradora Compagna Delfino, amb sistema combinat per la sembra a voleo, tant de cereals com de prades.

Contessa enlluerna

La sembradora arrossegada combinada Contessa va tenir un espai destacat dins del stand de Maschio-Gaspardo en Eima. Amb movimento dinàmic de les articulacions, disposa d'una capacitat de tremuja de 3.000 litres. Es presenta amb la graderia rotativa de 6 m, mod. Aquila Ràpid Plus o Toro, amb tren de sembra intercanviable. Pot ser configurada tant amb tren de sembra per a cereals, mod. Perfecta (doble disc amb paral·lelogram) fins a 6 m, o bé amb tren de sembra de precisió.
La sembradora Contessa en el stand de Maschio-Gaspardo d'Eima 2012
La sembradora Contessa en el stand de Maschio-Gaspardo d'Eima 2012.
Entre les sembradoras de blat de moro van cobrar especial protagonisme Renata, una sembradora arrossegades de 8 cossos para sembra directa, i Manta, amb tren de sembra de 16 cossos a 37,5 cm para sembra intensiva de blat de moro dolç.

Per a l'àmbit horticola es va presentar el conjunt de sembra Olimpia Tarzan que permet preparar llits de sembra amb graderies rotatives i sembrar minigrano en el mateix moment; i Super Bed, una fresadora invertida per la preparacion del llit de sembra.

La sembradora de blat de moro Renata i el conjunt de sembra Tarzan, per al sector hortícola, també van ser presentades en Eima...
La sembradora de blat de moro Renata i el conjunt de sembra Tarzan, per al sector hortícola, també van ser presentades en Eima.

En l'àmbit de les graderies destaca Prest Folding

Entre la gamma de graderies de discos ràpides destaca entre les novetats per 2013 Prest Folding, una graderia arrossegada o semiarrastrada en versió 'lleugera' des de 4 fins a 6 m. Germana petita del mes pesat Ufo Tzar (per a tractors amb potència a partir de de 240 CV) ve equipat de sèrie amb discos de diferent disseny segons les diferents condicions del terrenys, de 460 mm de diàmetre (510 mm sota sol·licitud) per a tractors amb potència de 120 fins a 240 CV.
Prest Folding és la nova graderia de disc ràpida de Maschio Gaspardo
Prest Folding és la nova graderia de disc ràpida de Maschio Gaspardo.
En les aplicacions per a mínim laboreo va tenir també un espai rellevant el model Magnum, la version d'Artiglio per a tractors de potència superior als 300 CV, destinat a empreses de servei que necessitin escarificar el sòl fins als 70 cm de profunditat.

També en l'àmbit de preparació del terreny es va presentar la version de 6 m de la graderia rotativa plegable Gabbiano Super, portant d'aquesta manera a 4 els models de graderies rotatives d'aquesta longitud (Aquila, Toro, Jumbo i Gabbiano), permetent encaixar de la millor manera les necessitats dels professionals i afirmant una vegada més la posició de lideratge de Maschio Gaspardo en aquest producte específic.

Empreses o entitats relacionades

Maschio-Gaspardo Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis