Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Growtech afianza la situación de liderazgo de la tecnología española del sector de protección de cultivos

Growtech aferma la situació de lideratge de la tecnologia espanyola del sector de protecció de cultius

05/12/2012

5 de desembre de 2012

La sortida a l'exterior s'ha convertit en la via de creixement del sector de maquinària agropecuària espanyola. Les bones perspectives de països emergents, com Turquia, on la demanda d'equipament de reg no para de créixer, ha animat a la indústria a incrementar la seva presència en aquest mercat.

Amb l'objectiu de consolidar les vendes i trobar noves oportunitats de negoci en els propers anys, Agragex, en col·laboració amb l'Icex, ha organitzat novament la participació conjunta de 18 empreses en la fira Growtech de Turquia, que es desenvolupa del 5 al 8 de desembre de 2012. Un certamen clau on la indústria espanyola destaca per l'avançada tecnologia del nostre país en sectors com a hivernacles i material associat, vivers, llavors fertilitzants, reg, maquinària agrícola i maquinària de processament i empaquetat.

Les empreses espanyoles consideren a Turquia com un dels principals mercats objectius i potencial client, a causa de l'espectacular creixement de la indústria dels hivernacles, especialment a la zona d'Antalya. Les exportacions del sector en 2011 a Turquia van ser de 22 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 105% respecte al 2010. L'objectiu de la participació en Growtech és continuar reforçant les actuacions al mercat turc, prioritari per al sector espanyol.

Empreses o entitats relacionades

Agragex

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis