Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BASF completa la adquisición de Becker Underwood

BASF completa l'adquisició de Becker Underwood

04/12/2012

4 de desembre de 2012

BASF ha completat l'adquisició de Becker Underwood a Norwest Equity Partners, una empresa de capital d'inversió amb seu a Estats Units, per un preu de compra de 785 milions d'euros. Gràcies a aquesta adquisició, BASF es converteix en el proveïdor capdavanter mundial en tecnologies per al tractament biològic de llavors, així com de colorants i polímers per al tractament de llavors. Així mateix, BASF ha ampliat la seva cartera de productes a les àrees de protecció biològica de cultius, gespa i hortalisses, nutrició animal, i colorants i recobriments per al paisatge.

“Aquesta adquisició encaixa perfectament en la nostra estratègia de creixement a llarg termini. Proporcionarà als nostres clients una gamma encara més àmplia de solucions innovadores per a l'agricultura. També ofereix als nostres nous col·legues accés a la plataforma global de R+D de BASF, així com a més comprats i clients”, va afirmar l'Andreas Kreimeyer, membre de la junta directiva de BASF, responsable del segment Agricultural Solutions i director executiu d'Investigació.

En els propers mesos, un equip format per col·laboradors de BASF i Becker Underwood desenvoluparà un pla detallat per dur a terme la integració. La majoria de negocis de Becker Underwood s'incorporaran a la unitat de negoci global Functional Crop Care, que acaba de crear-se, i passaran a formar part de la divisió Agro de BASF. Dins d'aquesta nova unitat, BASF fusionarà les seves actuals activitats d'investigació, desenvolupament i màrqueting a les àrees de tractament de llavors, protecció biològica de cultius, salut de les plantes, així com gestió de l'aigua i els recursos amb les corresponents àrees de Becker Underwood. El negoci de nutrició animal de Becker Underwood quedarà integrat dins de la divisió d'Alimentació i Nutrició de BASF.

La recentment creada unitat global Functional Crop Care entrarà en funcionament l'1 de gener de 2013, sota l'adreça de Juergen Huff, vicepresident sènior. Peter Innes, que actualment és el director general de Becker Underwood, ha acceptat el lloc d'assessor global sènior de la divisió Agro. Des d'allí recolzarà la integració de Becker Underwood en BASF i la implementació de la unitat Functional Crop Care.

Empreses o entitats relacionades

BASF Española, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis