Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un aceite monodosis ‘made in Spain’ gana un premio internacional en SIAL 2012
L'almazara de Jaén s'alça amb el guardó pel seu envàs innovador

Un oli monodosis ‘made in Spain’ guanya un premi internacional en SIAL 2012

Irene Relda30/11/2012
Alcalá Oliva és una almazara familiar que opera en el sector de la fabricació i envasat d'oli d'oliva des de fa més de 56 anys, amb Santiago Pérez Anguita com a director general i màxim responsable de la companyia. “La nostra premissa ha estat sempre la cerca de la diferenciació i la maximització del valor afegit. Hem sabut crear i també reinventar-nos, sent la innovació en els nostres productes el centre sobre el qual girem, i especialment, el nostre envàs monodosis, que sota la marca Minioliva, és avui segell recognoscible d'aquesta casa, tant al mercat nacional com a internacional”, apunten des de l'empresa. En la fira d'alimentació SIAL París, celebrada del 19 al 23 d'octubre, ha rebut el ‘Grand Prix’, Premi a la Innovació, i ha estat un dels ‘Productes seleccionats per Intermarché’, una coneguda cadena francesa de supermercats.
Envàs d'oli d'oliva monodosis Minioliva
Envàs d'oli d'oliva monodosis Minioliva.

Minioliva és un concepte innovador basat en un envàs monodosis que abasta, no solament un disseny exterior, sinó un “disseny interior del producte”, de la seva composició. “En els dos últims anys hem dut a terme un projecte intern de R+D+i amb l'objectiu d'oferir un oli d'alt valor afegit”, assenyalen. El pilar d'aquest projecte és el desenvolupament de productes basats en l'oli d'oliva verge extra com a component principal, i les directrius són:

Productes saludables: per la posició privilegiada que ocupa l'oli d'oliva en la dieta mediterrània i les seves excel·lents propietats nutritives.

Productes naturals: suc 100% espremut d'olives sanes i productes la composició dels quals és 100% natural, sense l'ús d'additius o conservants.

Excel·lents propietats organolépticas: tant de l'oli d'oliva verge extra, com de la resta de productes que treballem, vinagres i extractes naturals. Seleccionem l'oli en funció de les característiques finals del producte que volem crear. D'aquesta forma aconseguim productes equilibrats, harmònics i d'alta qualitat.

Diversitat en la gamma de producte: mitjançant el desenvolupament d'una gamma que ampliï els usos de l'oli d'oliva, posant en relleu el seu ús en cru, encara que no exclusivament i mitjançant la creació d'un “producte global”, adaptat a les necessitats dels mercats i els consumidors.

Disposen de diferents envasos adaptats a cada canal de distribució, en format de 14 ml i 8 ml. El seu client objectiu és aquell que busca productes saludables i naturals, preocupat pel seu benestar i alimentació, oferint-los productes amb una excel·lent relació qualitat/preu, indiquen des de l'empresa.

Part de l'equip d'Alcalá Oliva desplaçat a París després de rebre el guardó
Part de l'equip d'Alcalá Oliva desplaçat a París després de rebre el guardó.

Per què Minioliva ha rebut el guardó?

Minioliva ha estat seleccionada entre 1.002 productes presentats. Tres experts jurats independents, per a les categories de ‘Gran consum’, ‘Catering i hostaleria’ i ‘Ingredients alimentaris’, constituïts per les empreses TNC i XTC World Innovation, han tingut en compte les principals tendències de consum; entre elles la recerca del benestar i la satisfacció dels sentits, identificant Minioliva com un producte que aporta una “experiència en si mateixa”, enfront de la mera necessitat fisiològica d'alimentar-se. Les qualitats del producte identificades dins d'aquesta tendència són:

  • La facilitat de l'obertura de l'envàs, el seu disseny i sistema anti-degoteig
  • L'àmplia gamma de producte: olis, vinagres, vinagretes i olis aromatizados
  • La ‘recepta’: productes 100% naturals basats en un oli d'oliva verge extra d'extraordinàries característiques organolépticas.

“Aquesta fira, particularment important per a nosaltres dins de la nostra estratègia d'internacionalització, ha suposat un important trampolí per a la conquesta de nous mercats internacionals, on a poc a poc, esperem estar presents, sempre de la mà de nostra Minioliva com a millor ambaixadora de l'oli d'oliva verge extra de Jaén”, explica la signatura.

Empreses o entitats relacionades

SIAL France

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis