Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agraria tiene ocupada toda su superficie y presentará una mayor oferta expositiva

Agrària té ocupada tota la seva superfície i presentarà una major oferta expositiva

30/11/2012

30 de novembre de 2012

Agrària, la fira monogràfica de maquinària agrícola que se celebrarà a Valladolid del 6 al 9 de febrer, té ocupat el 100% de la superfície expositiva, els quatre pavellons del recinte quan falten poc més de dos mesos perquè el certamen obri les seves portes. Al voltant del 20% de les empreses expositores acudeixen per primera vegada a Agrària, la qual cosa suposa la incorporació de noves marques, productes i serveis per als professionals del sector agropecuari. Els visitants trobaran una major oferta de tractors, fertilitzants, llavors, pneumàtics, combustibles, equipament per a ramaderia, maquinària de recol·lecció i postrecolección, preparació del sòl, aplicacions tecnològiques, etc.

Entre els expositors d'Agrària figuren multinacionals, fabricadores i distribuïdors de tot tipus de béns i serveis per a l'agricultura, especialment per als diferents cultius de l'altiplà, en secà i regadiu: cereals, remolatxa, vinyer, farratges, girasol, leguminosas, patata, etc.

Imagen
La Fira de Valladolid està treballant en la captació de visitants professionals procedents de Portugal i el Marroc, dos interessants mercats per a la comercialització d'equips agrícoles.

Així mateix, s'està elaborant un programa de jornades tècniques, coordinat per Luis Márquez, doctor enginyer i professor titular del Departament d'Enginyeria Mecànica en la MTS d'Enginyers Agrònoms de la Universitat Politècnica de Madrid. En el marc de les jornades tècniques s'inclou una nova edició del Concurs de Màquines Innovadores, en el qual es distingeix als equips que hagin introduït avanços per millorar el seu disseny, prestacions i qualitat del treball.

Empreses o entitats relacionades

Feria de Valladolid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beNebext - Expo AgritechSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis