Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EIMA celebra su 40ª edición en la senda del crecimiento
Aquesta edició compta amb més d'1.750 expositors procedents de 40 països

EIMA celebra el seu 40ª edició en la senda del creixement

Redacció Interempresas26/10/2012
Les indústries manufactureras de 40 països, visitants procedents de 140 països, i un àrea d'exposició de 140.000 metres quadrats. Aquestes són les credencials de l'Exposició Internacional de la Mecanització Agrícola (EIMA) que té lloc del 7 a l'11 de novembre en el recinte firal de Bolonya, un esdeveniment amb un  enorme atractiu, i una ocasió única per conèixer totes les novetats del mercat.

La gran biennal italiana de la mecanització en agricultura, jardineria i els seus components es realitza en 120.000 metres quadrats de pavellons i altres 20.000 a l'aire lliure, on tindran lloc demostracions amb maquinària i equipament per a la producció de bioenergia. Un increment important en comparació dels 105.000 metres quadrats d'espai expositiu de 2010.  Segons va explicar en la seva presentació el president de FederUnacoma, organitzador de la fira, Massimo Goldoni, l'expansió de la zona d'exposició es requeria, en part, per la tornada a EIMA Internacional del sector de la jardineria i àrees verdes, amb l'engegada del saló especialitzat EIMA Saló Verd, flanquejat per altres tres salons temàtics: EIMA Components; EIMA Energia, per oferir una visió de la producció d'energia amb biomassa; i EIMA M.i.A., sobre la multifuncionalidad agrària.

Aquesta edició compta amb més d'1.750 expositors procedents de 40 països, organitzats en els 14 sectors d'especialització característics del saló. En el costat de l'assistència, les expectatives són d'un nombre molt major dels 166.400 visitants que van passar per l'exposició de 2010, xifra que inclou els 26.000 visitants procedents de 140 països.

Imagen
Com a esdeveniment purament tècnic i comercial, EIMA International s'ha convertit en punt de referència per a la política, economia i la cultura agrícola, tot això gràcies també al complet calendari de conferències, congressos i tallers promoguts per institucions, associacions professionals, empreses de diversos grups i els principals grups editorials del sector. Entre els temes que no falten està el de la seguretat, amb la conferència 'Objectiu seguretat: estratègia completa contra els accidents en l'agricultura' el dijous dia 8; un centrat el dimecres 7 en les Directives de la Unió Europea de 2009, la 127 i 128, sobre la sostenibilitat en plantes de tractament, organitzat per FederUnacoma en cooperació amb Agrofarma; i un altre el divendres 9 sobre zones rurals en situació de risc i les propostes integrades dels governs per a aquest tipus de regions, impulsat per la federació de fabricants de maquinària en cooperació amb Promoverde i organismes oficials.
Imagen
El sector dels components marca una fita

El sector dels components guanya en protagonisme en EIMA 2012 amb el major nombre d'expositors jamas aconseguit. El saló EIMA Components s'organitza en una superfície de 20.000 m² en els pavellons 15, 18, 20, 21/22 i 26, en els quals es reuneix un total de 768 empreses del sector, d'un total d'1.750 expositors, amb la participació de 289 empreses procedents de l'estranger. Entre l'àmplia gamma de components presentats, més donis 350 articles, es troben des d'accessoris per a la cabina, sensors per al control electrònic de les operacions, sistemes de frens, pneumàtics, aire condicionat per a cabines o control de sistemes de reg a través d'ordinadors de bord. El major nombre de fabricants de components provenen d'Europa Occidental, liderat per Itàlia, amb 479, seguit per 29 d'Espanya, 26 d'Alemanya i 23 de França. Entre altres nombres significatius destaca Xina amb l'enviament 39 empreses i l'Índia, representada per 20 expositors.

Empreses o entitats relacionades

Eima (FederUnacoma, surl)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024El futuro del cerealEl futuro del cerealNebext - Expo AgritechAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis