Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una nueva gama de atomizadores y pulverizadores, gran novedad de Maschio Gaspardo en Eima

Una nova gamma d'atomizadores i pulverizadores, gran novetat de Maschio Gaspardo en Eima

Redacció Interempresas22/10/2012
Maschio Gaspardo es presenta a l'edició 2012 d'Eima (Pab. 25, stand A19-B13) amb importants novetats, com una nova i completa gamma d'atomizadores i pulverizadores per a la desinfecció i la protecció dels cultius. Entre ells estan els autopropulsados, amb quatre rodes motrius a distància variable, control per satèl·lit en la cabina i barres amb altura modificable, desenvolupades per al tractament i la protecció de cereals, hortícoles i cultius industrials (per exemple, tabac i canya de sucre).
La marca italiana presenta a més una línia completa de pulverizadores arrossegats i suspesos amb aixecament hidràulic (tant amb sistema de paral·lelogram com a tradicional), barres fins a 36 metres, dipòsits amb capacitats des de 200 fins a 5.500 litres, àmplia possibilitat de distribuïdors elèctrics, hidràulics i electrohidráulicos, i diferents tipologies de rodes i accessoris.
Imagen
Però les novetats de la signatura Maschio Gaspardo no acaben aquí: dins de la gamma de sembradoras de cereals en línia, es presenta el nou model Pinta, de 6 metres, que gràcies a la gestió electrònica Genius de distribució permet una sembra de cereals encara mes fàcil i precisa.

Les empreses especialitzades en la producció de blat de moro que s'han plantejat un augment de la inversió (plantes/m2) per augmentar el rendiment (per exemple per a biogàs) trobaran interessant la nova versió de Manta, la sembradora de precisió per a blat de moro i soia que gràcies a un nou i especial sistema d'aixecament permet treballar amb 8 cossos a 75 cm o bé amb 16 cossos a 37,5 cm, distància ideal parell augmentar la població del blat de moro o per sembrar soia. Una màquina extremament versàtil, que gràcies als elements de sembra MTR pot enfrontar-se a qualsevol terreny.

La sembradora de cereals en línia Pinta (esq.) i la nova versió de la sembradora de precisió Manta (dta...
La sembradora de cereals en línia Pinta (esq.) i la nova versió de la sembradora de precisió Manta (dta.) són algunes de les moltes novetats que Maschio Gaspardo presenta en Eima 2012.
Maschio, referència mundial en la producció de graderies rotatives, ha desenvolupat una màquina específica per a agricultors que sembren o trasplanten en caballones, el model Tarzan, que en una sola passada prepara llit de sembra i crea un caballón de terra compacte; tot això gràcies a la rotació de l'eix vertical de les fulles, amb un afinamiento òptim.

Una altra novetat és Magnum, la versió d'Artiglio que Maschio Gaspardo ha creat per a tractors d'elevada potència (≥300 CV) i per als agricultors i empreses de serveis que desitgen efectuar treballs molt profunds (fins a 70 cm). També a profunditats inferiors la màquina treballa amb resultats òptims i les llargues ancores permeten una labranza a velocitats elevades sense embusos, també amb la presència d'abundant residu.

Empreses o entitats relacionades

Maschio-Gaspardo Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis