Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de 700.000 corderos sacrificados y 1.500 socios, tarjeta de presentación de Oviso en Zafra

Més de 700.000 bens sacrificats i 1.500 socis, targeta de presentació d'Oviso en Zafra

10/10/2012

10 d'octubre de 2012

El director general de Oviso, Juan Carlos Pou, ha impartit en el dia d'avui, 10 d'octubre, una jornada tècnica que analitza present i futur de l'oví, en el marc de la Fira Internacional Ramadera de Zafra. La situació del sector passa irremeiablement per la situació mundial en el factor econòmic registrant-se un descens en la producció a nivell mundial i al que també està subjecta la regió extremenya. Aquest descens en el cens es veu afectada per causes com la sequera, la cotització de cereals i farratges i altres factors que afecten al consum final com els preus finals i l'escassetat de recursos en les famílies. Juan Carlos Pou, director general d'Oviso va assenyalar que una de les claus de l'èxit és la integració com a resultat d'augmentar la producció unificant-la i així negociar directament amb les grans empreses comercializadoras.
Oviso és una cooperativa extremenya de segon grau que aglutina a 1.500 ramaders que al seu torn es converteixen en industrials que comercialitzen els seus bens sota la denominació d'origen Corderex. Juan Carlos Pou va destacar xifres generades per Oviso amb més de 700.000 bens sacrificats, 250.000 canals d'animals criats a Extremadura i amb uns caràcters molt determinats que marquen la seva singularitat.

Malgrat que el descens del cens ramader d'oví ha portat aparellat l'augment dels preus dels animals en funció de la relació ofereix-demanda, el futur del sector està en primera instància subjecte a la climatologia i els costos de producció; i en segona instància a l'evolució mundial i nacional en factors econòmics i de cotització de matèries primeres.

foto

Empreses o entitats relacionades

Feria Internacional Ganadera de Zafra (Feria de San Miguel)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis