Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sant Miquel destaca por el amplio número de transacciones comerciales registradas
Més de 140.000 visitants van passar pel recinte de Fira de Lleida

Sant Miquel destaca per l'ampli nombre de transaccions comercials registrades

Redacció Interempresas02/10/2012
L'alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Àngel Ros, va anar l'encarregat de realitzar la valoració final de la 58ª edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 27ª edició d'Eurofruit (Saló Internacional del Sector de la Fruita). L'alcalde va manifestar que "tant quantitativa com qualitativament ha estat una bona fira, si tenim en compte que ha reunit a 350 expositors representatius de tots els sectors i que ha registrat 140.000 visitants, amb un lleuger descens respecte a l'edició anterior com a conseqüència de la jornada de pluja del dissabte".
A nivell qualitatiu i des del punt de vista de l'activitat firal, l'alcalde va explicar que “els expositors han valorat molt positivament la fira i han manifestat en general la seva satisfacció”, i va afegir que “el millor comportament de l'agricultura i la ramaderia, i els millors preus en general, s'han traduït en una major alegria inversora”. “Si parlem de negoci, els expositors ens han manifestat que han notat una millora evident respecte a altres edicions”, va declarar.

L'alcalde va destacar el creixement d'alguns sectors (reg, energies renovables, fred industrial i automoció) i el nivell d'internacionalització del saló, amb visitants i delegacions d'Alemanya, Andorra, Xina, França, Gran Bretanya, Hongria, el Líban, Portugal, i Turquia.

Imagen
Àngel Ros també va destacar el gran nombre de persones que van assistir a les activitats tècniques i professionals, així com també el nivell de les mateixes, i va voler destacar algunes com les jornades dedicades a la PAC, les centrades en aspectes tècnics de l'agricultura i la celebració del 40 aniversari de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Agrònoms (ETSEA).

L'acte de clausura de la Fira de Sant Miquel i Eurofruit ha estat presidit per Fernando Burgaz, director general d'Indústria Alimentària del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, el qual va destacar la importància del sector agrari, “que ja s'ha convertit en el principal sector d'exportació de la nostra economia, superant fins i tot el de l'automoció”, i va assegurar que el govern espanyol està negociant amb la Unió Europea perquè la futura PAC garanteixi unes millors condicions per a l'agricultura espanyola.

Imagen
El president de la Cambra de comerç de Lleida i de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida, Joan H. Simó, va destacar les activitats paral·leles i especialment els premis tecnològics, guardons que “demostren la competitivitat i l'esforç d'innovació de les empreses del sector i del nostre sector empresarial en general”. Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, va incidir també en la necessitat d'obrir nous mercats exteriors per al sector agrari lleidatà i va destacar accions com la visita a la fira d'una delegació de cònsols de diversos països coordinada pel Patronat Catalunya Món en col·laboració amb la Diputació i la Càmera.

Un equip agrícola multifuncional, un sistema d'alerta de vianants i un mètode de selecció de fruita tova guanyen els concursos de la Fira de Sant Miquel

El guanyador del primer premi a la Innovació Tecnològica de Màquines Agrícoles, dotat amb 1.000 euros, va ser Jympa 1971, de Castellserà, per un equip agrícola multifuncional (subsolador o arada de sòl, graderia ràpida i corró de pues tradicional) model Optimax 3. El segon premi, dotat amb 500 euros, va anar per Sysdide, de Vallfogona de Balaguer, per un vehicle autoportante hidrostàtic de tres eixos modelo Engrapi 51CV GWD-3ax2d.
L'equip agrícola multifuncional de Jympa 1971 va ser guardonat amb el primer premi a la Innovació Tecnològica de Màquines Agrícoles...
L'equip agrícola multifuncional de Jympa 1971 va ser guardonat amb el primer premi a la Innovació Tecnològica de Màquines Agrícoles.
El guanyador del primer premi a la Seguretat en el Disseny de Màquines Agrícoles, dotat amb 1.000 euros, va anar per Tallers A. Miquel, de Sidamon, per un sistema d'alerta de vianants propers a carretons elevadors de la marca Icnita i modelo PAS. El segon premi, dotat amb 500 euros, va anar per Mecanocamp, de Lleida, per una tijera elèctrica a bateria marca Felco i model 820.

Finalment, el primer premi en el Concurs d'Innovacions en el Sector Frutícola, dotat també amb 1.000 euros, va recaure en Cedis-Mafrut, d'Alcarràs, per un sistema de selecció de fruita tova marca Maf-Roda i model Globalscan Peach.

Tallers A...
Tallers A. Miquel va rebre el primer premi a la Seguretat en el Disseny de Màquines Agrícoles per un sistema d'alerta de vianants propers a carretons elevadors de la marca Icnita.

Empreses o entitats relacionades

Sant Miquel - Eurofruit (Fira de Lleida)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024El futuro del cerealNebext - Expo AgritechAWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis