Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maschio-Gaspardo exhibe todo su potencial en Portugal
El moment àlgid de l'esdeveniment va ser el de les proves dinàmiques en el camp

Maschio-Gaspardo exhibeix tot el seu potencial a Portugal

Redacció Interempresas26/09/2012
El passat 15 de setembre, en el màgic entorn de la finca Casa Cadaval, en Muge (Santarém-Portugal), va tenir lloc l'esdeveniment '1er Dia Nacional Maschio-Gaspardo em Portugal'. La demostració va comptar amb un gran èxit d'assistència: 400 persones entre concessionaris, agricultors i professors de la Universitat d'Agronomia, provinents de tots els racons del país.
Després dels primers instants dedicats a la recepció i al registre dels visitants, el matí va estar dedicat a la presentació del Grup i dels seus productes capdavanters, amb una atenció particular en les grans novetats Maschio Gaspardo: pulverizadores suspesos, arrossegats i autopropulsados.

Després de les intervencions del director de la filial MG Iberica, Nicola Franco, i dels comercials portuguesos Joao Montez i Vitor Ildefons, i de Sara de Colle, responsable de Recanvis, es va presentar la nova i excepcional campanya de finançament per a la compra de maquinària Maschio Gaspardo.

Imagen
El moment àlgid de l'esdeveniment va ser el de les proves dinàmiques en el camp: unes 16 màquines van ser apreciades per part dels visitants, que van poder comprovar en primera persona la funcionalitat, la fidelitat i l'alt nivell de les prestacions de la maquinària de la marca italiana.

Pel que fa al laboreo tradicional es va presentar el subsolador de profunditat Pinocchio 300/7; els rotovatores SC i Pantera, amb rotor cobra, molt valorat en aquest àmbit per l'elevada capacitat d'afinamiento del terreny per la cultivación del tomàquet. El mínim laboreo va tenir el seu protagonisme amb el conreador Terratrèmol 3 i les graderies de discos ràpides Ufo i Prest.

Imagen
Com sembradoras es van presentar els models mecànics Nina i SC Maria, la sembradora pneumàtica Primavera; les sembradoras monograno ST de 4 línies i la MTE de 6 línies; i la sembradora arrossegada para sembra directa de blat de moro Renata. Finalment, es va oferir una àmplia visió dels equips combinats de sembra per a cereals Compagna-DC i Aliante.
Imagen
En total, durant la jornada es van donar a conèixer unes 30 màquines representatives de la completa gamma de productes: un gran resultat per al Grup Maschio Gaspardo i un èxit per a tots els assistents que van entendre perfectament tots els detalls i els avantatges que ofereix una màquina MG.

Empreses o entitats relacionades

Maschio-Gaspardo Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis