Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agragex busca nuevos mercados para la maquinaria agrícola española en Kenia y Etiopía

Agragex busca nous mercats per a la maquinària agrícola espanyola a Kenya i Etiòpia

26/09/2012

26 de setembre de 2012

Els exportadors de maquinària agropecuària espanyola intensifiquen la seva recerca de nous mercats a Kenya i Etiòpia. La indústria posa rumb aquests dies a destinacions menys conegudes per augmentar la quota de venda en l'exterior i afermar la presència de la tecnologia espanyola al món. Sota la coordinació de l'Agrupació Espanyola de Fabricants-Exportadors de Maquinària Agrícola i els seus Components, Sistemes de Reg, Hivernacles i Protecció de cultius, Equipament Ramader i de Post-collita (Agragex), amb la col·laboració i suport de l'Institut Español de Comerç Exterior (Icex), les empreses especialitzades en maquinària agropecuària es dirigeixen en missió comercial a aquests països.

El sector primari de Kenya (agricultura, silvicultura i pesca) és un dels de major pes en l'economia, ja que suposa el 27,1% del PIB i ocupa al 19% de la població activa. En l'actualitat, el 39,6% dels ingressos per exportació procedeixen de la venda d'aliments. Segons ha anunciat recentment el Kenya Agricultural Research Institute (KARI) es preveu l'engegada d'un programa integral per part del Ministeri d'Agricultura per incrementar els principals productes alimentosos i reduir la dependència de les importacions d'aliments, a través de l'augment de la producció i la millora de la productivitat. Un repte pel qual és necessari l'adquisició de tecnologia punta com la desenvolupada per la indústria agropecuària espanyola, que vol contribuir a la sostenibilitat i evolució del sistema productiu del país.

D'altra banda, a Etiòpia, un recent informe de l'Oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada d'Espanya al Caire, “la República Federal d'Etiòpia està experimentant un creixement econòmic notable en els últims anys, relacionat amb la forta inversió pública, especialment en l'àmbit de les infraestructures públiques i en el sector agrícola, suposant aquest últim un 45% del PIB i un 85% de la població activa”. Etiòpia té l'augment de la productivitat de l'agricultura com a motor de creixement, previst entre l'11 i el 14,9% anual, i la industrialització basada sobretot en l'agricultura, de manera que es generi valor afegit i treball en el sector que més població activa empra, evitant que es produeixi un èxode del camp a les ciutats.

Empreses o entitats relacionades

Agragex

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis